Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστίες του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου για οικονομική προσφορά

Το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου, παρά την έλλειψη χρηματοδότησης, συνεχίζει να προσπαθεί να αναδείξει τον σύγχρονο εξοπλισμό του εργαστηρίου Πληροφορικής που διαθέτει και να δημιουργήσει ένα σύγχρονο “Computer ScienceLab”.

Σε αυτή την προσπάθεια βρήκε αρωγούς τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Καρβέλη και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου Άντζελα Καζαντζή, ενώ με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον δήμο Μεσολογγίου για τη συνεργασία.

Η ανακοίνωση:
“Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς και τις οικονομικές αντιξοότητες που βιώνει το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου, εξαιτίας της παντελούς έλλειψης δημόσιας χρηματοδότησης, συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα τις προσπάθειες για παροχή ποιοτικής κατάρτισης στους σπουδαστές μας και για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του.

Ένας από τους στόχους μας είναι η ανάδειξη του σύγχρονου εξοπλισμού του εργαστηρίου Πληροφορικής που διαθέτει το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου και η δημιουργία ενός σύγχρονου “Computer ScienceLab”.

Δυστυχώς όμως, στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, η συμβολή των τοπικών φορέων και του ιδιωτικού τομέα είναι σημαντική και καθοριστική.

Με την οικονομική στήριξη του Αντιδημάρχου Σπύρου Καρβέλη και της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου Άντζελας Καζαντζή, οι οποίοι προσέφεραν τα χρώματα για το χώρο, αλλά και 70 λάμπες φθορισμού για τις ανάγκες του Δ.ΙΕΚ γενικότερα, ξεκινήσαμε τη διαμόρφωση.
Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να εκφράσω εγκάρδια τις ιδιαίτερες ευχαριστίες, για την ευγενική προσφορά τους και την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθειά μας.

Ήδη ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, έχει ανταποκριθεί και έχει συνεισφέρει τόσο στην εκπλήρωση πολλών δραστηριοτήτων μας όσο και στην ενίσχυση και ανάπτυξη του Δημόσιου ΙΕΚ. Ο δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας που έχει ανοίξει, είναι απαραίτητο να συνεχιστεί και προσδοκούμε να διατηρήσει το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Ευχαριστούμε θερμά!”
Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ

Ιωάννης Γ. Χατζής
ΔρΒιοπληροφορικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button