ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Μεσολογγίου: Στη “Διαύγεια” οι λόγοι αποπομπής του Σπύρου Διαμαντόπουλου

Σοβαρά λάθη και παραλείψεις καταλογίζει στον Σπύρο Διαμαντόπουλο ο δήμαρχος του Μεσολογγίου, μέσα από την δημοσιευση της απόφασης απαλλαγής του από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια”.

Μεταξύ άλλων γινεται λόγος για διαφωνίες ως προς την στόχευση των έργων, καθυστερήσεις στον σχεδιασμό και την εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος, ακόμη και ανάληψη πρωτοβουλιών χωρίς προηγουμένως να ενημερώνεται ο δήμαρχος.


Γράφεται ειδικότερα στην απόφαση του Κώστα Λύρου: : “Κατά το διάστημα συνεργασίας υπήρξαν ανυπέρβλητες διαφωνίες σχετικά με την στόχευση των έργων και τον τρόπο πραγματοποίησής τους οι οποίες καθιστούν αδύνατη την συνεργασία.

Παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις κατά την εφαρμογή του τεχνικού προγράμματος και παντελώς διαφορετικές εκτιμήσεις σχετικά με το ποια έργα έχουν προτεραιότητα, για τον τόπο και το χρόνο που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Καθυστερήσεις στον τομέα σχεδιασμού των έργων και της εκπόνησης μελετών, η ανάληψη πρωτοβουλιών και εξαγγελιών χωρίς έγκαιρη ενημέρωση προς το Δήμαρχο με αποτέλεσμα να ενεργεί καθ΄ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του και με την συμπεριφορά αυτή να δημιουργεί προβλήματα και δυσλειτουργίες στο Δήμο και στις επιλογές της Διοίκησης”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button