Δυτική Ελλάδα

Διαβεβαιώσεις Παπαθεοδώρου για την έδρα του ΤΕΙ στην Πάτρα

Την απόλυτη διαβεβαίωση του υφυπουργού Παιδείας Θεόδωρου Παπαθεοδώρου ότι η έδρα του υπό σύσταση ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας θα είναι η Πάτρα, έλαβαν σήμερα οι φορείς της πόλης που συναντήθηκαν με τον Πατρινό υφυπουργό στην Αθήνα

Οι φορείς   του ζητησαν να ξεκαθαρίσει τη θέση του Υπουργείου για το θέμα που ανέκυψε μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά ότι η έδρα του ΤΕΙ θα είναι το Μεσολόγγι.

Σε ό,τι αφορά τις πιέσεις των εκπροσώπων της πόλης και του νομού για την παραμονή των τμημάτων ΣΔΟ και του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας στην Πάτρα, ο κ. Παπαθεοδώρου, είπε ότι το Προεδρικό Διάταγμα έχει διαβιβαστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας προς υπογραφή και δεν επιδέχεται καμία αλλαγή.

Στην συνάντηση με τον κ. Παπαθεοδώρου συμμετείχαν o Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο βουλευτής Αχαΐας  Νίκος Τσούκαλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας Κώστας Μπουρδούλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Γιανναδάκης και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σιγαλός, Χαράλαμπος Στανίτσας και Μαρία Ανδρικοπούλου- Ρούβαλη.

thebest.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button