Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διαβεβαιώσεις για την ηλεκτροδότηση του κόμβου της Ερμίτσας

Απάντηση υπήρχε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σχετικά με τις επισημάνσεις του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παναιτωλίου, ως προς την ηλεκτροδότηση του κόμβου της Ερμίτσας.

Ο πρόεδρος κ. Γκορόγιας είχε κάνει γνωστό ότι η ηλεκτροδότηση δεν θα προχωρούσε, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση του Ν. Φαρμάκη, αλλά και του αρμοδίου Αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαυρομμάτη.

Από το γραφείο του κ. Μαυρομμάτη , εκφράστηκε έκπληξη σχετικά με την τοποθέτηση αυτή και επισημαίνεται πως η Κοινότητα έχει ενημερωθεί και εγγράφως σχετικά με την πρόοδο των εργασιών.

“Ο πρόεδρος γνωρίζει τι είναι προγραμματισμένο” λέγεται χαρακτηριστικά από τις ίδιες πηγές, που διαβεβαιώνουν πως το έργο της ηλεκτροδότησης του κόμβου, θα έχει ολοκληρωθεί σε έναν με ενάμιση μήνα από σήμερα.

Πρόεδρος Παναιτωλίου: Ουδέποτε ενημερώθηκα εγγράφως

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο που αφορούν στην παρέμβασή μας προς την ΠΔΕ για αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού και την άρση επικινδυνότητας στον Κόμβο Ερμίτσας, δηλώνουμε δημόσια τα εξής:

Η Κοινότητα Παναιτωλίου και πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Ανδρέας Γκορόγιας δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών που προβλέπονται για τον Κόμβο Ερμίτσας.
Κανείς μας δεν έχει ενημερωθεί γραπτώς για παρεμβάσεις στο σημείο, όπως υποστηρίζουν οι διαρροές από την Περιφέρεια προς τον τοπικό τύπο. Τα νέα πάντως, έστω και όταν τα μαθαίνουμε με αυτόν τον τρόπο, είναι πολύ ευχάριστα και αναμένουμε εναγωνίως την επίσημη ενημέρωση από την ΠΔΕ για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για το Παναιτώλιο και την ευρύτερη περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button