Διαβεβαιώσεις Δ. Σταμενίτη: Στις αρχές του 2024 νομοθετική πρωτοβουλία για τη λειτουργία των ΤΟΕΒ

Συνάντηση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με τον βουλευτή Κ. Καραγκούνη-τέθηκε εκ νέου το θέμα των οφειλών στη ΔΕΗ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κύριο Διονύσιο Σταμενίτη.

Βασικό θέμα της συζήτησης , σύμφωνα με την ενημέρωση απο το γραφείο του βουλευτή, αποτέλεσε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με τα ΤΟΕΒ του νομού και η επιτακτική ανάγκη να δοθεί λύση όσον αφορά τις οφειλές που υπάρχουν στη Δ.Ε.Η, και βαρύνουν τους αγρότες, ώστε να συνεχιστεί η ηλεκτροδότησή τους και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην αγροτική παραγωγή.


Ο κύριος Καραγκούνης μετέφερε στον υφυπουργό την αγωνία των παραγωγών και των τοπικών φορέων για την εύρεση λύσης τονίζοντας την αναγκαιότητα άμεσης παρέμβασης διότι σύντομα το πρόβλημα θα ανακύψει και πάλι.

Ο υφυπουργός από την πλευρά του κατέστησε σαφές πως το εν λόγω ζήτημα αποτελεί ένα καίριο θέμα που βρίσκεται στις προτεραιότητες του Υπουργείου και διαβεβαίωσε τον κύριο Καραγκούνη πως μέχρι και τις αρχές του 2024 θα υπάρξει σχετική νομοθετική πρωτοβουλία που θα αφορά συνολικά τη λειτουργία των ΤΟΕΒ, το θεσμικό πλαίσιο και βεβαίως όσον αφορά τα χρέη θα επιδιωχθεί μια βιώσιμη λύση προς όφελος των αγροτών.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ Κώστας Καραγκούνης Σταμενίτης ΤΟΕΒ Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης