Ροή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Διατροφικές συμβουλές μετά την λιποαναρρόφηση Vaser

Η λιποαναρρόφηση είναι ένας ιδανικός τρόπος να χάσετε περίσσεια λίπους, αλλά όχι να χάσετε κιλά. Για να μπορέσετε να τα συνδυάσετε και τα δύο, είναι απαραίτητο μετά την λιπογλυπτική να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή.

Η λιποαναρρόφηση Vaser είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος αφαίρεσης λίπους και ταυτόχρονης σύσφιξης των μυών σε σημείο γράμμωσης. Σε δύο μόλις ώρες η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και πλέον ο άνδρας ή η γυναίκα γυρνάει γρήγορα στην καθημερινότητά του. Το Vaser είναι ο πιο σύγχρονος και ανώδυνος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα ψωμάκια και να θαυμάσετε το σώμα σας!

Μετά το Vaser, τι διατροφή προτείνεται να ακολουθήσετε;

Από τη στιγμή που οι λιποαποθήκες αποτελούν πλέον παρελθόν και το σώμα έχει πάρει την μορφή που είχατε ονειρευτεί, καλό είναι να επικεντρωθείτε στο αποτέλεσμα, διατηρώντας το. Αυτό σημαίνει ότι η διατροφή σας είναι καλό να επικεντρώνεται σε φρούτα, λαχανικά, καλά λίπη και πολύ νερό.

Η υπέρμετρη κατανάλωση των γλυκών, λόγω της ζάχαρης που περιέχουν, αν γίνεται συνεχόμενα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι συσσωρεύει κιλά στο σώμα. Η ζάχαρη επίσης φτάνει την ινσουλίνη σε υψηλά επίπεδα, προκαλώντας σε ανισορροπία το σάκχαρό σας.

Μειώστε ή κόψτε εντελώς τα αναψυκτικά και ασκηθείτε τουλάχιστον 30 λεπτά μέσα στην ημέρα. Ένα γρήγορο περπάτημα, αν δεν προλαβαίνετε μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του σώματός σας.

Ποιοι μπορούν να κάνουν λιποαναρρόφηση Vaser;

Η λιποαναρρόφηση προτείνεται σε όσους γυμνάζονται και προσέχουν τη διατροφή τους, δεν έχουν πολλά παραπανίσια κιλά και θέλουν να απαλλαγούν από το ανεπιθύμητο λίπος. Μερικοί άνθρωποι είναι αδύνατοι αλλά όση γυμναστική και να κάνουν δεν μπορούν να αλλάξουν το τοπικό πάχος τους. Με το Vaser πραγματοποιούν την «γλυπτική» που χρειάζεται το σημείο του λίπους, χωρίς να επηρεάζεται ο γύρω ιστός.

Δες περισσότερες πληροφορίες για λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική με τη μέθοδο Vaser!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button