Αγορά

DiastrosiHellas – Μονώσεις και εποξειδικά δάπεδα σε superτιμές!

Η DiastrosiHellas είναι μία εταιρεία κατασκευών δαπέδων και μονώσεων με πολλά χρόνια στον χώρο, από την οποία εμπορεύονται πλέον πολλοί κατασκευαστές και ιδιώτες.

Λόγω της υψηλής ποιότητας και της άμεσης εξυπηρέτησης έχει χτίσει με το κοινό και τους πελάτες της μία σχέση εμπιστοσύνης.

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί είναι επώνυμη και δοκιμασμένη στα χρόνια. Επίσης προσφέρει εγγύηση για κάθε της κατασκευή και τηρεί όλα τα deadlines, ώστε ο πελάτης να είναι καλυμμένος και σίγουρος ότι η εργασία που θα γίνει στον χώρο του, θα είναι σωστή, με την κατάλληλη μελέτη να έχει προηγηθεί.

Μονώσεις

Οι μονώσεις ταρατσώνείναι μία εργασία που θεωρείται απαραίτητη τόσο σε ένα παλιό όσο και σε ένα καινούργιο κτίσμα. Προσφέρει την απαραίτητη θερμομόνωση και αποτρέπει την εμφάνιση υγρασίας ή μούχλας στο εσωτερικό του σπιτιού. Παράλληλα μπορεί να μετατρέψει την ταράτσα σας σε ένα βιώσιμο περιβάλλον, για να χρησιμοποιηθεί αναλόγως όπως το επιθυμείτε.

Στην DIASTROSI HELLAS θα βρείτε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση, αφού το συνεργείο που θα αναλάβει την μόνωση θα σας πληροφορήσει για όλες τις επιλογές που έχετε, ανάλογα με το budget που είστε διατεθειμένος να δώσετε.

Εποξειδικά δάπεδα

Τα εποξειδικά δάπεδα σχετίζονται άμεσα με χώρους που χρειάζονται καλές μηχανικές και χημικές αντοχές όπως είναι εργοστάσια, νοσοκομεία, χημεία κ.α.

Τα δάπεδα αυτά διακατέχονται από ένα συγκεκριμένο υλικό, με υψηλές αντοχές που δεν σπάει, χαράσσει και διαβρώνεται. Επίσης καθαρίζονται πολύ εύκολα και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση.

DiastrosiHellas – Βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα κορυφαίας ποιότητας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button