Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διασώστης του ΕΚΑΒ από το Αγρίνιο για Ωρωπό: «Δεν είστε διασώστες, δεν είστε υγειονομικοί, δεν είστε καν άνθρωποι»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες με διασώστες του Δήμου Ωρωπού να πλένουν με λάστιχο ηλικιωμένη στην πυλωτή πολυκατοικίας.

Ο Αγρινιώτης διασώστης του ΕΚΑΒ, Βασίλης Καραμάνης, σχολιάζει στα κοινωνικά δίκτυα δηκτικά «Δεν ήταν βρώμικη η ασθενής “κύριοι”, την ψυχή σας έπρεπε να ξεπλύνετε με το λάστιχο… Συγγνώμη για την απανθρωπιά Κυρία μου…».


Αναλυτικά αναφέρει:

Δεν ξέρω που εδρεύει η σχολή που τα μάθατε αυτά “κύριοι”. Σίγουρα όμως ΑΝ είστε απόφοιτοι σχολής είστε η ντροπή της.

Δεν είστε διασώστες “κύριοι”, δεν είστε υγειονομικοί, δεν είστε καν άνθρωποι. Οι ασθενείς δεν είναι εργασία προς διεκπεραίωση “κύριοι”.

Τα ασθενοφόρα δεν είναι αυτοκίνητα για μαγκιές στην άσφαλτο. Τα ασθενοφόρα “κύριοι”, είναι “ναοί” σε μόνιμη ανοιχτή επικοινωνία με τον Θεό που πιστεύει ο καθένας. Τα ασθενοφόρα δεν τα λερώνει κανένας λεκές, τα απολυμαίνουν οι ατελείωτες προσευχές και τα αστείρευτα δάκρυα που κυλούν εκεί μέσα από τους ασθενείς και “κάποιες” φορές από τους διασώστες τους.

Δεν ήταν βρώμικη η ασθενής “κύριοι”, την ψυχή σας έπρεπε να ξεπλύνετε με το λάστιχο… Συγγνώμη για την απανθρωπιά Κυρία μου…

Συγγνώμη που διεισδύουν, στο λειτούργημα αυτό, άνθρωποι χωρίς πτυχία, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς συναίσθημα, χωρίς ψυχή και φιλότιμο. Συγγνώμη που το νομικό πλαίσιο επιτρέπει να “καβαλάνε” ασθενοφόρα (ιδιωτικού ή δημοσίου φορέα) άνθρωποι που απλώς διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης.

Συγγνώμη ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ…

Βασίλης Καραμάνης, Διασώστης ΕΚΑΒ Αγρινίου.

karamanis

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button