ΠαναιτωλικοςΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Διαρροές και «μαγειρέματα» στην πλάτη του Παναιτωλικού απασχολούν Δικαιοσύνη και Πολιτεία;

Μόνο ως τραγελαφικά εκλαμβάνονται τα όσα διαδραματίζονται στην «πλάτη» του Παναιτωλικού τις τελευταίες ημέρες. Το ερώτημα είναι αν απασχολούν την Δικαιοσύνη…

«Η διαδικασία ήταν μυστική και δεν γνωρίζω σε πιο στάδιο βρίσκεται… Υπάρχει μια φήμη και είναι βάσιμη γιατί είναι από αξιόπιστη πηγή, ότι υπάρχει εισήγηση είτε απόφαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας, πιθανολογώ ότι είναι εισήγηση. Οι πληροφορίες, λοιπόν, μιλούν για υποβιβασμό του Παναιτωλικού, μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό των παραγόντων, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, Κουτσοσπύρος, φροντιστές και άλλοι… Υπάρχουν και τρεις ποδοσφαιριστές μαθαίνω ότι έχουν κληθεί να καταθέσουν…». Τάδε έφη Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου, προ τριών ημερών.


Προκύπτουν από τα λόγια του γνωστού ποινικολόγου σοβαρά ερωτηματικά. Το κυριότερο αφορά το πώς έχει πληροφόρηση για μία μυστική διαδικασία. Και δη περισσότερο σωστή σε μεγάλο βαθμό. Τόσο ο Αλέξης Κούγιας όσο και δύο συγκεκριμένοι ρεπόρτερ προσκείμενοι στον Απόλλωνα γνώριζαν πριν τον Παναιτωλικό που κατηγορείται.

Τι είδους διαφάνεια υπάρχει; Πράγματα που γνωρίζουν μόνο τα μέλη και ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας διαρρέονται στην μεριά του Απόλλωνα; Και μιλάμε ακόμα; Η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να έχει κινητοποιηθεί χθες.

Το γεγονός ότι η ίδια εισήγηση που έφτασε στα χέρια των Αγρινιωτών επιβεβαιώνει τα διακινούμενα είναι που έχει εξοργίσει την πλευρά του Παναιτωλικού. Πώς είναι δυνατόν να έχουν πρόσβαση στη δικογραφία και πώς είναι δυνατόν να μην κινητοποιείται κανείς για τις κατ’ εξακολούθηση ψευδείς αναφορές περί εμπλοκής κι άλλων προσώπων εκτός του Κουτσοσπύρου;

Όρισαν μέχρι και το… δικάσιμο μόνοι τους!

Οι άνθρωποι έχουν ορίσει μέχρι και την ημερομηνία που ο Παναιτωλικός θα λογοδοτήσει! Διακινούν παντού την ημερομηνία 20 Μαΐου. Και ίσως και εδώ να επιβεβαιωθούν. Διότι ακόμη, ούτε η ίδια η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το πότε θα διενεργηθεί η διαδικασία.

Επειδή κανείς δεν πρόκειται να ανεχτεί «παιχνίδια» στην πλάτη του Παναιτωλικού καλά θα κάνουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, θεσμικοί και μη, να σοβαρευτούν. Επίσης χθες.

Και για να γίνει ξεκάθαρο εν κατακλείδι: Υποβιβασμός για τον Παναιτωλικό προβλέπεται μόνο σε περίπτωση που αποδειχθεί χειραγώγηση. Πράγμα που πρέπει να εξεταστεί και να αποδειχθεί δικαστικώς, αν υπάρχουν στοιχεία.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν, δεν είναι παράλογο να ασκούνται άλλες… πιέσεις και να διαμορφώνεται κλίμα από αυτούς που έχουν συμφέρον. Όπως γίνεται εν προκειμένω. Ο Παναιτωλικός πάντως, με σταυρωμένα χέρια, δεν προτίθεται να καθίσει…

Κωνσταντίνος Ρίγκος


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button