Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Διαψεύδει τα περί ένστασης ο Νίκος Καραπάνος: «Το αποτέλεσμα στον δήμο Μεσολογγίου είναι δεδομένο»

Καμιά ένσταση κατά του αποτελέσματος του α΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο Μεσολογγίου δεν έχει υποβληθεί από τον υποψήφιο δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο, όπως μας διαβεβαίωσε ο ίδιος.

«Για να υποβληθεί ένσταση πρέπει να γίνει ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου της νέας δημοτικής αρχής. Κάτι που δεν έχει συμβεί.
Το νομικό επιτελείο του συνδυασμού μας έχει καταγράψει και αξιολογεί ευρήματα από την επανακαμέτρηση που έγινε, αλλά και παραλείψεις δικαστικών αντιπροσώπων κατά την σύνταξη των πρακτικών.


Αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, αυτό είναι πλέον δεδομένο και δεν αλλάζει. Στην πλάτη μας μικροπολιτικά παιχνίδια δεν θα επιτρέψω να παιχτούν…» μας δήλωσε ο Νίκος Καραπάνος.

Μάλιστα ο Νίκος Καραπάνος κοινοποίησε και συγχαρητήριο μήνυμα που απέστειλε στον νεοκλεγέντα δήμαρχο Μεσολογγίου, Σπύρο Διαμαντόπουλο, με τον οποίο είχε και τηλεφωνική επικοινωνία.

Στο μήνυμα ο κ. Καραπάνος ανέφερε:

«Αγαπητέ Σπύρο

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλείσαι να επιτελέσεις από την 1η Ιανουαρίου 2024.
Τα προβλήματα είναι πολλά και κυρίως έχω βάσιμες υποψίες ότι θα παραλάβεις πολλή «καμένη γη».

Ως συνδυασμός θα στηρίξουμε κάθε θετικό και θα επιδιώξουμε την σύνθεση. Όμως θα είμαστε απέναντι σε ενδεχόμενα φαινόμενα αλαζονείας ή έπαρσης.
Συγχαρητήρια για την νίκη σου!

Υ.Γ. Παρά τις δεδομένες πολιτικές μας διαφορές, νιώθω ένα συναίσθημα έμμεσης ικανοποίησης, για τη νίκη σου για τον επιπρόσθετο λόγο ότι προέρχεσαι από τη «μήτρα» του συνδυασμού «Δήμος για τα Παιδιά μας».»

messolonghinews

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button