Αυτοδιοίκηση

Διαπαραταξιακή συμφωνία για πλαίσιο αιτημάτων του δήμου Μεσολογγίου

???????????????????????????????

Αποφασίστηκε ενημερωτική σύσκεψη με τους βουλευτές του νομού

Ο καθορισμός ενός συγκεκριμένου πλαισίου αιτημάτων για ζητήματα που αφορούν το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αποτέλεσε το αντικείμενο της σύσκεψης των επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου ή των εκπροσώπων τους, που έγινε μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου.

H ανακοίνωση του γραφείου του κ. Καραπάνου, αναφέρει:

Στην σύσκεψη εκτός του δημάρχου συμμετείχαν οι επικεφαλής των συνδυασμών της μειοψηφίας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κώστας Αντωνίου, Δημήτρης Μακρής και Θεόδωρος Μαργαρίτης, από τον συνδυασμό του κ. Μουρκούση, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Γυφτογιάννης, ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν παρέστη ο Γιάννης Τέγας, εκφράζοντας όμως την σύμφωνη γνώμη του, για το πλαίσιο που τέθηκε.

Αντίθετα στην σύσκεψη δεν μετείχε ο συνδυασμός του κ. Κατσούλη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του δημάρχου στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.

Επίσης στην σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, Αγαθάγγελος Κότσαλος και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου, Νίκος Σολδάτος.

Στην σύσκεψη εκτός των άλλων προτάθηκε να τεθεί το πλαίσιο των αιτημάτων, υπόψη όλων των βουλευτών του νομού Αιτωλοακαρνανίας και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να απευθυνθεί πρόσκληση για σύσκεψη των βουλευτών με τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στα γραφεία της ΠΕΔ στο Μεσολόγγι.???????????????????????????????

«Για πρώτη, ίσως φορά, στην ιστορία του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου καθορίστηκε μετά από διαβούλευση με τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, ένα πλαίσιο αιτημάτων που αφορούν όλο το εύρος του δήμου.

Για την ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων απαιτείται η ενεργός συμπαράσταση των βουλευτών του νομού μας και γι’ αυτό απευθύναμε, πρόσκληση σε όλους, ώστε να υπάρξει ενημέρωση και καθορισμός ενός πλαισίου δράσεων.

Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει ανταπόκριση στην πρόσκληση και κυρίως γρήγορα θα δρομολογηθούν λύσεις» σημείωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, μετά το τέλος της σύσκεψης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close