Γεγονότα

Διαμαρτύρονται για τα μαθητικά δρομολόγια οι αυτοκινητιστές ταξί

koi-radiotaxi-istoselida

“Σε μια ιδιαίτερη δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε ο επαγγελματισμός και η συνέπεια είναι πολύ σημαντικά πράγματα…”, τονίζεται σε ανακοίνωση της “Επιτροπής Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών ταξί” που υπογράφει ο πρόεδρος του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου Κ. Βλάχος, με αφορμή τα προβλήματα που διαπιστώνονται στα μαθητικά δρομολόγια.

Γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

“Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ ενώ παραμένουν απλήρωτοι για όλη την προηγούμενη σχολική χρονιά , ξεκίνησαν εδώ και 5 μήνες  την μεταφορά των μαθητικών δρομολογίων με επαγγελματισμό και συνέπεια με το κόστος να τους επιβαρύνει αλλά και με μεγάλο προβληματισμό  για την πολιτική  που η Περιφέρεια ασκεί στο συγκεκριμένο θέμα και ενώ η Πολιτεία έχει καταβάλει στην Περιφέρεια τα ποσά που αναλογούν για το συγκεκριμένο έργο.

Βρισκόμαστε  ενδιάμεσα της σχολικής χρονιάς πολλοί μαθητές που σήμερα μεταφέρονται κανονικά θα τεθούν εκτός της διαδικασίας μεταφοράς  ή ήδη έχουν τεθεί με τις πολιτικές που ακολουθούν οι ιθύνοντες σχετικά με τους διαγωνισμούς.

Διαγωνισμοί Μαθητικών Δρομολογίων που μόνο αναστάτωση φέρουν σε μαθητές, γονείς και μεταφορείς δημιουργώντας έτσι πολλά προβλήματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα δρομολόγια των Ειδικών Σχολείων ( ΛΑΓ ΕΙΔΙΚΑ -8, ΛΑΓ ΕΙΔΙΚΑ -9 ) που μέχρι πριν λίγες ημέρες τα συγκεκριμένα δρομολόγια ορθώς μεταφέρονταν με ΤΑΞΙ , δόθηκαν σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ χωρίς να προσδιορίζονται βασικές αρχές όπως οι ΣΤΑΣΕΙΣ και οι ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ για τα οποία απαιτείτε απόφαση από τις αρμόδιες επιτροπές ενώ ανάλογα συμβαίνει και με πολλά άλλα δρομολόγια.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Επειδή σε όλα τα παραπάνω πολύ καιρό πριν τα είχαμε επισημάνει με επιστολές και προσωπικές συναντήσεις , τελικώς δεν δόθηκε καμία λύση αντιθέτως συνεχώς τα προβλήματα αυξάνονται και αναλογιζόμαστε ποια είναι η στάση που πρέπει να ακολουθήσουμε .

Διεκδικούμε τα νόμιμα και αυτονόητα και απαιτούμε την άμεση εφαρμογή τους.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button