Γεγονότα

Διαμαρτύρονται για μεταθέσεις από τα δικαστήρια Μεσολογγίου

epi-dikastirio-mesΟ Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου διαμαρτύρεται έντονα για την αποδοχή αιτήματος μετάθεσης στο Αγρίνιο, υπαλλήλου της Εισαγγελίας Μεσολογγίου και την εξέταση και κρίση την μεθεπόμενη Πέμπτη και άλλης Υπαλλήλου του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, επίσης για Αγρίνιο υπό του 5μελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου Εφετών Δυτ. Στερεάς Ελλάδος.

Η σχετική ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Δικηγορικού Συλλόγου του Μεσολογγίου, αναφερει:

“Η απόφαση αυτή είναι σε προφανή αντίθεση με τις πραγματικές ανάγκες και ελλείψεις των Υπηρεσιών του απογυμνωμένου Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, για το στήσιμο και στελέχωση του Εφετείου στο Αγρίνιο, παρεκτροπή και διαρκές έγκλημα της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης, πρόβλημα γνωστό σε όλη την ιεραρχία της πολιτικής και δικαστικής ηγεσίας και της μέχρι τώρα θέσης και δέσμευσής τους ότι δεν θα μετακινηθεί κανείς υπάλληλος του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Γιάννης Ατσαλάκης παρενέβη προφορικά κατά τη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και εξέφρασε τον σεβασμό του στο προσωπικό πρόβλημα του κάθε εργαζόμενου, αλλά πρώτιστο καθήκον είναι η ελάχιστη, στοιχειώδης λειτουργία του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου (Δικαστών – Υπαλλήλων, Δικηγόρων – διαδίκων) και η εξυπηρέτηση των πολιτών. Ταυτόσημη ήτο και η θέση της Προέδρου Πρωτοδικών, Προϊσταμένης του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, καθώς έγκυρα έχει ενημερώσει και τους αρμόδιους, για τη δικαστική περιφέρειά μας Επιθεωρητές του Αρείου Πάγου κ.κ. Θάνου – Χριστοφύλλη Αρεοπαγίτη και Κατσιρώδη Αντιεισαγγελέα.

Διερωτόμαστε αν υφίσταται συνειδητή επιλογή, παρά το δίκαιο και τη λογική, την αλήθεια και πραγματικότητα να αποδυναμωθεί και υποβαθμιστεί το ιστορικό Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, από τα μεγαλύτερα της επαρχίας.

Καλούμε τα μέλη μας, ενημερώνοντας αρχές και φορείς, σε αγωνιστική εγρήγορση για να αντιταχθούμε στη συνεχιζόμενη αφαίμαξη και απαξίωση της περιοχής μας και των κατοίκων.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button