Δυτική Ελλάδα

Διαμαρτυρίες για βοθρολύματα στα φρεάτια ομβρίων του Μύτικα

epi-limani-mytika
Διαμαρτυρίες από κατοίκους του Μύτικα έχουν εκφραστεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με βοθρολύματα οικιών που πέφτουν μέσα στα φρεάτια των ομβρίων σε διάφορα σημεία  της περιοχής, με επακόλουθο την αφόρητη δυσοσμία , αλλά το κυριότερο , τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη δημόσια υγεία.
Το πρόβλημα είναι γνωστό και πολύ παλιό. Μακροπρόθεσμη λύση θα υπάρξει όταν επιτέλους θα ολοκληρωθεί ο βιολογικός του Μύτικα, ο οποίος προχωρεί σαν έργο πολύ αργά και χωρίς να υπάρχει σχετική ενημέρωση για την πορεία του από τη δημοτική αρχή. Όπως αναφέρει το mytikaspress.blogspot.gr , γενικά η Δημοτική Αρχή αποφεύγει να επικοινωνεί εξελίξεις σε διάφορα σημαντικά θέματα, παρότι πλέον διαθέτει ιστοσελίδα. Η βραχυπρόθεσμη λύση είναι το βυτίο της Δ.Ε. Αλυζίας, που θα πρέπει κάποιοι να φροντίζουν να το χρησιμοποιούν όταν έχει γεμίσει ο βόθρος.
“Δυστυχώς είναι πολλοί λίγοι αυτοί που έχουν το άγχος και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης να φωνάζουν συχνά το βυτίο και αυτό διαπιστώνεται πολύ εύκολα με μία ματιά στις αποδείξεις του βυτίου”, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα  mytikaspress.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button