Δυτική Ελλάδα

Διαμαρτυρίες για τη μεταφορά προνηπίων στην Σταμνά Αιτωλικού

nipia-pronipia

Φαίνεται να διογκώνεται το πρόβλημα με τις μεταφορές μαθητών όλων των βαθμίδων σε διάφορές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά το πρόβλημα με την μεταφορά στη Φλωριάδα αλλά και σε άλλες περιοχές, από  ιδιώτες που ανέλαβαν το έργο επαγγελματιών που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να κάνουν την μεταφορά, αλλά και την ένσταση των αυτοκινητιστών ταξί του Αγρινίου, σχετικά με τα δρομολόγια μαθητών ειδικών σχολειών, αυτή τη φορά στον Άγιο Ηλία Αιτωλικού, υπάρχουν γονείς που εκφράζουν διαμαρτυρίες για την αλλαγή στην μεταφορά των προνηπίων.

Ειδικότερα μητέρα που επικοινώνησε με το agriniopress.gr , αναφέρει πως το έργο της μεταφοράς των μικρών παιδιών στην Σταμνά από τον Άγιο Ηλία, αφαιρέθηκε από τα ταξί με την λήξη της σχετικής σύμβασης κι έτσι τα παιδιά θα πρέπει να επιβιβάζονται σε λεωφορείο ασυνόδευτα, μαζί με μεγαλύτερους μαθητές.

Αυτό πρακτικά υποχρεώνει τους γονείς να συνοδεύουν τους μικρούς μαθητές μέχρι τη Σταμνά, κάτι που δεν γίνονταν πριν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο agriniopress  η μητέρα.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Μια άλλη παρατήρηση έχει να κάνει και με το γεγονός ότι τα προνήπια φτάνουν με το λεωφορείο αρκετά νωρίτερα, περίπου 30 με 40 λεπτά πριν το άνοιγμα του Νηπιαγωγείου.

Αυτό που ζητούν οι γονείς των προνηπίων που είναι κάτοικοι του Αγίου Ηλία είναι να χρησιμοποιηθεί και πάλι ταξί για την μεταφορά τους, μέσα από την ανανέωση των σχετικών συμβάσεων.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι ιδιοκτήτες ταξι του Μεσολογγίου απο την 1η Μαρτίου, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να σταματήσουν την μεταφορά μαθητών εξαιτίας της λήξης των συμβάσεων τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button