Γεγονότα

Διαμαρτυρίες για τα θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ

epi-astiko-ktelΔιαμαρτυρίες φτάνουν στο agriniopress.gr, από πολίτες που δυσανασχετούν με τις καλοκαιρινές μειώσεις των δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου σε χωριά του δήμου Αγρινίου. Οι περισσότερες διαμαρτυρίες έρχονται μάλιστα από χωριά της Δ.Ε. Μακρυνείας, όπου οι κάτοικοι δηλώνουν αποκλεισμένοι, ιδιαίτερα κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον νέο πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Κωνσταντίνο Νάκο, που δηλώνει πως το φαινόμενο δεν είναι καινούριο, αλλά ότι, κάθε καλοκαίρι, δεν υπάρχουν δρομολόγια από τις 3 έως τις 5 το μεσημέρι, λόγω έλλειψης επιβατικού κοινού. «Από τις αρχές Ιουλίου και έπειτα δεν μετακινούνται μαθητές και γενικότερα δεν υπάρχει κοινό κατά τις δύο αυτές ώρες», αναφέρει ο ίδιος, που σχολιάζει πως βεβαίως και θα υπάρξει οικονομική επιβάρυνση για το ΚΤΕΛ όταν εκτελούνται δρομολόγια, χωρίς να υπάρχουν έσοδα από εισιτήρια.

Κατά τα λοιπά, πρωινές και απογευματινές ώρες, τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά. Ενδεικτικά ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ αναφέρει πως για Αγγελόκαστρο υπάρχουν 7 δρομολόγια τη μέρα, για Λεπενού 8, για Μακρυνεία 10 ,11 για Παναιτώλιο. Το Σάββατο δρομολόγια εκτελούνται μέχρι τη 1 το μεσημέρι, ενώ τις Κυριακές δεν υπάρχουν δρομολόγια από και προς κανένα χωριό, πράγμα που ισχύει και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button