ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διαμαρτυρία στο Αγρίνιο στις 16 Μαϊου, ενάντια στην υποχρεωτική στείρωση των δεσποζόμενων ζώων

Ο Όμιλος Κυνοφίλων Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει διαμαρτυρία, ενάντια στο «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα “ΆΡΓΟΣ”, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση πριν από πέντε μέρες.

Οσοι συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία, καλούνται να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και να έχουν μαζί τους, τα σκυλιά τους.

Με βάση την σχετική πρόσκληση, το κεντρικό ζήτημα που προκαλεί τις αντιδράσεις, είναι η πρόβλεψη του νομοσχεδίου για υποχρεωτική στείρωση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς.

“Όλοι πρέπει να πάρουμε τους πιστούς μας φίλους και να τους βγάλουμε βόλτα στην κεντρική πλατεία Αγρινίου στις 16 Μαΐου και η ώρα 18:00 όλοι πρέπει να είμαστε εκεί προστατεύουμε ότι αγαπάμε”, αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση.

2 Σχόλια

  1. Ότι να ναι…. Με 90 και 100 κρούσματα την μέρα στην πόλη και το νοσοκομείο να “πνίγεται” κάνουν διαμαρτυρία για τα απαυτα των σκύλων… Ματσούκι που χρειάζεται…

    1. Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά θέλουν να τα αναπαραγάγουν για να τα παρατάνε ή να τα τσουβαλιάζουν νεογέννητα και μετά να λένε ότι είναι και ζωόφιλοι. Τα χρήματα, φταίνε που θα δώσουν για τη στείρωση. Αν δεν έχουν χρήματα να μην τα βάζουν σπίτια τους. Το ζώο κοστίζει !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button