Διαμαρτυρία πολίτη για τις εγκαταλειμμένες νεροτσουλήθρες της Ναυπάκτου

Τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι νεροτσουλήθρες στη Ναύπακτο εκφράζει κάτοικος της Ναυπάκτου στο site npress.gr. Ο πολίτης, πατέρας ανήλικου παιδιού, κάνει λόγο για μεγάλη επικινδυνότητα της απερίφρακτης περιοχής.

Ο πολίτης αναφέρει:

Πήγα χθες την κόρη μου να κάνει ποδήλατο στην Ψανή και κάποια στιγμή φτάσαμε μέχρι τις νεροτσουλήθρες, αφού το παιδί ήθελε να ποδηλατήσει στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής (όπου βρίσκονταν και άλλοι γονείς με παιδιά που έκαναν ποδήλατο).

Ο χώρος των νεροτσουληθρών είναι από εντελώς απερίφρακτος έως ανεπαρκώς περιφραγμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση ένα παιδί που θα θελήσει να κάνει τη «διαολιά», να μη βρεθεί σε πεδίο άκρως επικίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα. Σκουριασμένα σίδερα και άλλα πολλά μέταλλα και ξύλα είναι εκεί σκόρπια και αφύλακτα.

Διάβασα και τη δικαιολογία ότι οι αρμόδιοι αφήνουν κάποιες υποδομές στην «προτέρα κατάσταση» μήπως τα χρειαστεί ο μελλοντικός επενδυτής, αλλά μέχρι τότε η Μεγαλόχαρη να βάλει το χέρι της και να φυλάει τα παιδάκια (και τους μεγάλους) που περιφέρονται εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button