ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Έντονη διαμαρτυρία ΓΟΕΒ: Δεν κλήθηκαν σε σύσκεψη στην Περιφέρεια για εγγειοβελτιωτικά έργα

Σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιείται ενημερωτική συνάντηση στα πλαίσια της εκχώρησης από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 στην ΕΥΔ/ΠΔΕ της Δράσης 4.3.1.: Υποδομές εγγείων βελτιώσεων»

 

Στη συνάντηση έχουν κληθεί Δήμαρχοι της Περιφέρειας, οι  Αντιπεριφερειάρχες και οι Διευθυντές των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών και με θέμα την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) προκειμένου να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν από την παραπάνω δράση.


Οι Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου και Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού – Αλφειού δεν κλήθηκαν ποτέ να συμμετάσχουν σε αυτή την ενημερωτική συνάντηση-σύσκεψη, καίτοι είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι για την ένταξή τους στην παραπάνω δράση.

Οι Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου και Γ.Ο.Ε.Β. Πηνείου – Αλφείου διαμαρτύρονται με κοινή τους ανακοίνωση εντονότατα για την σκόπιμη παράλειψη αποστολής πρόσκλησης στους Οργανισμούς μας για συμμετοχή στην παραπάνω ενημερωτική συνάντηση.

“Αυτό συνεπάγεται πως οι παραπάνω φορείς εξουσίας αποφασίζουν ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ  διότι το εν λόγω πρόγραμμα αφορά κυρίως τους Ο.Ε.Β.

Οι οργανισμοί μας επανειλημμένα προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν μια ανάλογη συνάντηση και δεν βρήκαν ανταπόκριση από καμία από τις ανωτέρω εμπλεκόμενες υπηρεσίες.”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button