Γεγονότα

Διαμαρτυρία για την ΕΡΤ στο Αγρίνιο (φωτο)

geg-ert-diamartyria-agrinioΠολίτες του Αγρινίου , περίπου 20 με 30 άτομα προερχόμενα από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και ευρύτερα της  Αριστεράς προχωρούν αυτήν την ώρα σε παράσταση διαμαρτυρίας στο κέντρο του Αγρινίου, διαμαρτυρόμενοι για το αιφνιδιαστικό λουκέτο στην ΕΡΤ.

Οι πολίτες, κρατούν πλακάτ που γράφει χαρακτηριστικά: “Ελληνικέ λαέ, κλείνουν την ΕΡΤ, τώρα θα χορτάσεις με Σουλεϊμάν!”, ενώ φωνάζουν και συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας

Καταγγελία της Δ.Ο. Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ

“Το κλείσιμο της ΕΡΤ που ήδη επέρχεται με απόφαση των επιτελαρχών του τροϊκανού κονκλάβιου, έχει στόχο το μαύρο σκοτάδι. Θέλουν την απόλυτη ιδιοκτησία της αλήθειας!!!

Η από καιρό σχεδιασμένη επίθεση σε κάθε δημόσιο αγαθό, είναι επίθεση στη ζωή και την ελευθερία των πολιτών. Η επίθεση στην ΕΡΤ είναι επίθεση στη δημόσια ενημέρωση, στην ιστορία και τον πολιτισμό, στο πνεύμα και στην αγωγή της ψυχής, είναι επίθεση στη δημοκρατία, είναι Φασισμός.

Με το πρόσχημα της εξορθολόγησης  και τη φασιστικού τύπου  σπέκουλα για αδιαφάνεια της δημόσιον τηλεόρασης  (άκουσον-άκουσον), που οι ίδιοι ελέγχουν, βάζουν μπρος την αριθμητική των απολύσεων αλλά και το καθεστώς  της στραγγαλισμένης δημοκρατίας.

geg-ert-diamartyria-agrinio1Καλούμε τον κάθε ενεργό, τον κάθε σκεπτόμενο δημοκράτη, όλους τους δημοσιογράφους και εργαζόμενους σε ΜΜΕ, όλους τους δημοκρατικούς φορείς, όλα τα δημοκρατικά κόμματα, σύσσωμο το λαό της χώρα μας να καταδικάσει την κυβέρνηση και το προεδρικό διάταγμα που βάζει λουκέτο στην ΕΡΤ.

Να μην περάσει το Προεδρικό διάταγμα για κλείσιμο της ΕΡΤ.

Να σταματήσουν οι απολύσεις των εργαζόμενων

Κάτω τα χέρια από τη Δημοκρατία

Να συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε τον αγώνα του λαού μας  για Ανατροπή της κατοχικής κυβέρνησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button