ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Διαμαρτυρία στο δημαρχείο Αγρινίου ετοιμάζουν κάτοικοι του Ζευγαρακίου

Σε διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο Αγρινίου προχωρούν αύριο κάτοικοι από το Ζευγαράκι. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη Γενική Συνέλευση κατοίκων που πραγματοποιήθηκε στο χωριό την προηγούμενη Κυριακή.

Οι κάτοικοι αποφάσισαν πως πρέπει να λάβουν πιο δραστικά μέτρα προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί ο δήμος και η Περιφέρεια και να κινήσει με πιο γρήγορες διαδικασίες την αποκατάσταση των ζημιών και τους καθαρισμούς που απαιτούνται μετά τις πλημμύρες του περσινού Δεκεμβρίου και που μέχρι και σήμερα δεν έχουν αποκατασταθεί.

Οι κάτοικοι αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το Δημαρχείο στις  11: 30 , ενώ στις 12 θα έχουν και συνάντηση με τον δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου, για να του εκθέσουν τα αιτήματά τους αναλυτικά.

«Διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 19/11 και ώρα 11,30 , έξω από το Δημαρχεία Αγρινίου από τους κάτοικους Ζευγαρακιου διαμαρτυρόμενοι για προβλήματα που προέκυψαν από τις πλημμύρες Δεκεμβρίου 2017 και δεν αποκαταστάθηκαν ακόμα…Παρακαλούνται οι κάτοικοι για καθολική συμμετοχή», αναφέρει η ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στο προφίλ  Zeygaraki Makryneias  στο facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button