Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Φθορές-κλοπές σε δυο νέα αντλιοστάσια του δήμου Μεσολογγίου-μηνυτήρια αναφορά από τον αντιδήμαρχο

Ο αντιδήμαρχος του δήμου Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος με δήλωση τονίζει πως η μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων είναι μονόδρομος. Όπως αναφέρει μετά και τις φθορές/κλοπές δημοτικής περιουσίας στα δυο νέα αντλιοστάσια που κατασκευάζονται κι αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, απευθύνει κάλεσμα στους δημότες να απομονώσουν τέτοιες συμπεριφορές.

Αναλυτικά η δήλωση του αντιδημάρχου:


«Θέλω δημόσια να καταγγείλω την φθορά/κλοπή δημοτικής περιουσίας στα δυο νέα αντλιοστάσια που κατασκευάζονται κι αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.

Μάλιστα εύλογες είναι οι ανησυχίες αλλά και η απορία που δημιουργείται ότι το συγκεκριμένο συμβάν λαμβάνει χώρα λίγες ημέρες πριν παραδοθεί το έργο σε λειτουργία.

Η κατάσταση αυτή, οδηγεί αναπόφευκτα σε νέα καθυστέρηση (παράταση) της παράδοσής τους τουλάχιστο για δυο μήνες, γεγονός που προκαλεί έντονους προβληματισμούς κι ανησυχία μιας και ο χειμώνας είναι μπροστά μας.

Τέλος καταδικάζω το νέο «χόμπι» ατόμων άγνωστης ταυτότητας που το τελευταίο δεκαήμερο «κατεβάζει» τις ασφάλειες, προκαλώντας φθορές και βραχυκύκλωμα στο σύνολο του δημοτικού φωτισμού. Είναι πραγματικά μια πράξη ανεύθυνη κι επικίνδυνη.

Απευθύνω κάλεσμα στους δημότες να απομονώσουν τέτοιες συμπεριφορές και να επαγρυπνούν θωρακίζοντας το ίδιο το «σπίτι» τους. Γιατί ο Δήμος μας αυτό το χαρακτήρα έχει. Είναι το σπίτι όλων μας.
Η μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων είναι μονόδρομος. Η συνδρομή της Αστυνομίας επίσης. Δεν λύνει όμως το πρόβλημα».

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button