Δυτική Ελλάδα

Διάλεξη για την γήρανση από την Ακαδημία Πολιτών στο πάρκο

epi-ilikiomeniΗ Ακαδημία των Πολιτών (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) στο Αγρίνιο ανακοινώνει το κλείσιμο του χειμερινού εξαμήνου την Τετάρτη και ώρες: 18:00 – 21:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου με θέμα «Γήρανση- Δαμάζοντας τον χρόνο» και εισηγήτρια την  ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ιδιότητα: ΝΕΥΡΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ) , και παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη του Εαρινού Εξαμήνου των Ανοικτών Λαϊκών Πανεπιστημίων για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, με θεματική ενότητα: «ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» και «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ».

Δικαίωμα εγγραφής στον κύκλο σπουδών της Ακαδημίας των Πολιτών έχουν όλοι οι ενήλικες ανεξάρτητα από μορφωτικό επίπεδο.

Στα  εγγραφόμενα μέλη θα δοθεί πρόσβαση σε online σημειώσεις και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Μετά το πέρας του εξαμήνου θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Το κόστος εγγραφής ορίζεται στα 50 ευρώ συνολικά για όλο το εξάμηνο (10 Διαλέξεις). Τα έσοδα διατίθενται αποκλειστικά για κοινωνικές δράσεις και για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της Ακαδημίας.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως και 20 Ιανουαρίου 2014.

Οι Διαλέξεις πλαισιώνονται από κοινωνικές δράσεις, επιπρόσθετα ψυχοθεραπευτικά σεμινάρια και συμμετοχή με κείμενα στην κοινωνική εφημερίδα της Ακαδημίας (www.a-typos.gr):

Οι εγγεγραμμένοι στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Ακαδημίας τωνØ Πολιτών θα αποκτήσουν αυτόματα την κάρτα Μέλους και θα συμμετέχουν στο πλούσιο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της, ενώ θα τύχουν όλων των εκπτώσεων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Εγγραφές ηλεκτρονικά στο site της Ακαδημίας των Πολιτών  http://civilacademy.ucoz.org/index/earino_examhno_thessalonikh_kerkyra_trikala/0-144

Πληροφορίες  στο τηλέφωνο: 22510-54.739 και στο  email: academy@aigaion.org .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button