Αθλητισμός

Διάκριση στην Πρακτική Σκοποβολή για τον Νίκο Γεωργίου του "Σκοπευτή"

spo-georgiou-skopeftikosΆλλη μια επιτυχία σημείωσε ο Αγρινιώτης αθλητής Νίκος Γεωργίου του Σκοπευτικού Ομίλου Αιτωλοακαρνανίας «Σκοπευτής».
Αυτή τη φορά διακρίθηκε στον αγώνα πρακτικής σκοποβολής IPSC Level 1 με την ονομασία «Η Ελλάδα για τους Έλληνες» που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σκοπευτικός Όμιλος Ναυπάκτου, την περασμένη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα που έκοψε και την πίτα του παρουσία πολλών φίλων του αθλήματος.

Ειδικότερα ο Νίκος Γεωργίου κατέλαβε τη δεύτερη θέση και βραβεύτηκε με το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία production. Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει τον αθλητή του και του εύχεται πάντα επιτυχίες.
Σημειωτέον πως η Πρακτική Σκοποβολή είναι ίσως το πλέον συναρπαστικό άθλημα σκοποβολής. Στο αγώνισμα αυτό ο σκοπευτής δοκιμάζεται σε μία σειρά από υποθετικά σενάρια, τα Στάδια, όπου συνδυάζονται πολλαπλοί στόχοι, κινούμενοι στόχοι, στόχοι που όταν βληθούν αποκαλύπτουν, ή βάζουν σε κίνηση άλλους στόχους, μερικώς καλυμμένοι στόχοι, κίνηση, τακτική, εμπόδια και γενικά όποια δυσκολία μπορεί να φανταστεί ο σχεδιαστής των Σταδίων. Ο σκοπευτής από την πλευρά του πρέπει να συνδυάσει με επιτυχία την ακρίβεια των βολών του, επιδέξιο χειρισμό του όπλου του και την ταχύτητα με την οποία θα καταφέρει να ολοκληρώσει τα Στάδια. Το αποτέλεσμα της βαθμολογίας είναι συνάρτηση του χρόνου και της ευστοχίας του αθλητή.
7

6

5

8

9

Κατά την κοπή πίτας οι πρόεδροι των σκοπευτικών συλλόγων που έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close