Ροή ΕιδήσεωνΤέχνες

Διάκριση σε διαγωνισμό φωτογραφίας για τον Μεσολογγίτη Γιώργο Ντέκα

Μία σημαντική διάκριση κέρδισε ο Μεσολογγίτης φωτογράφος Γιώργος Ντέκας στον πανελλήνιο φωτογραφικό διαγωνισμό «Click στη φύση» που διοργανώθηκε από το WWF Ελλάς σε συνεργασία με το Περιοδικό “Φωτογράφος”.

Η φωτογραφία του διακρίθηκε μεταξύ 7.937 φωτογραφιών από 1.071 επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους.

Στόχος του διαγωνισμού ήταν να αναδειχθεί ο πλούτος της ελληνικής φύσης, τα είδη της πανίδας και χλωρίδας αλλά και οι ανθρώπινες δραστηριότητες στις προστατευόμενες περιοχές Natura 2000. Η Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Καλδή, αρχισυντάκτη του Περιοδικού Φωτογράφος, Ιάσονα Κάντα, Υπεύθυνο επικοινωνίας και κινητοποίησης του WWF Ελλάς και τους φωτογράφους Χρήστο Βλάχο, Λουκά Χαψή και Andrea Bonetti, επέλεξε προς βράβευση 20 συμμετοχές στην κατηγορία των επαγγελματιών φωτογράφων και 20 συμμετοχές στην κατηγορία των ερασιτεχνών φωτογράφων.

Η φωτογραφία του Γιώργου Ντέκα που διακρίθηκε με τον τιμητικό έπαινο είχε ως θέμα το ηλιοβασίλεμα του Μεσολογγίου και τα φοινικόπτερα (flamingo). Έτσι εκτός από την προσωπική διάκριση του φωτογράφου η βράβευση αυτή αποτελεί και στοχευμένη προβολή για το Μεσολόγγι, τις ομορφιές, το σπάνιο οικοσύστημα και την άγρια φύση του.

Μπορείτε να δείτε τα “κλικ” του Γιώργου Ντέκα στην σελίδα του στο Facebook (facebook.com/georgentekas) και στο Instagram (instagram.com/ntekas/).

Δείτε τη 3D φωτογραφική έκθεση με τα έργα που διακρίθηκαν: shorturl.at/jFTV9
Η έκθεση περιλαμβάνει τα 40 έργα που διακρίθηκαν στον 1ο πανελλήνιο φωτογραφικό διαγωνισμό «Click στη φύση».

Ένα Σχόλιο

  1. Είναι και άλλοι διακριθεντες από τον νομό. Δεν είναι μόνο ο κ Ντεκας. Αναζητήστε την λίστα για να μεταφέρετε την είδηση με δημοσιογραφικη ακρίβεια.Αδικείτε τους υπολοιπους. Επιεικώς ασθενής ανάρτηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button