Αθλητισμός

Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για τον Όμιλο αγωνιστικού Μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου

spo-mpritz-diakriseisΤην τέταρτη θέση μεταξύ δεκατεσσάρων ομάδων, στην κατηγορία 1-9, κατέλαβε η ομάδα του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου, στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη από 7έως 9 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Ξιφασκίας του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού στην Αθήνα.

Το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση αγωνιστικού μπριτζ σε συλλογικό επίπεδο, καθώς σε αυτό μετείχαν διακόσιες εννέα (209) ομάδες από όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από χίλιους (1000) αθλητές, αριθμός ρεκόρ για συμμετοχή σε ανάλογους αγώνες στη χώρα.

Η ομάδα που αγωνίστηκε στην κατηγορία 1-9, αποτελούνταν από τους Σκαβάρα Δημήτριο, Παπαγεωργίου Κων/νο, Σεργίου Χριστόδουλο και Πρέκα Ευάγγελο.

Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα αρχαρίων που παραδίδει ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου, ξεκινούν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, στο Εντευκτήριο του τρένου, (πλατεία Μαβίλη).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close