ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Διακρίσεις μαθητών 2ου ΓΕΛ Αγρινίου στην Α’ φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής

Τρεις από τους επιτυχόντες, σε σύνολο 176 προκριθέντων πανελλαδικά, είναι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου που διακρίθηκαν στην Α φάση του 32ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής. Οι μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου προετοιμάστηκαν αφιλοκερδώς από τον ιδρυτή του Πρότυπου Κέντρου Ρομποτικής και Τεχνολογίας«Makerlab» και πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής, Θεοχάρη Παναγιώτη, στο χώρο του εργαστηρίου.

Η ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει:

Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου στην Α φάση του 32ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής. Συγκεκριμένα, τρεις από τους επιτυχόντες, σε σύνολο 176 προκριθέντων πανελλαδικά, είναι μαθητές του σχολείου μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε «Καλή συνέχεια» στην επόμενη Β φάση του Διαγωνισμού.

Αξίζει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι οι μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας προετοιμάστηκαν αφιλοκερδώς από τον ιδρυτή του Πρότυπου Κέντρου Ρομποτικής και Τεχνολογίας«Makerlab» και πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής, κοΘεοχάρη Παναγιώτη, στο χώρο του εργαστηρίου, χάρη στη συνεργασία που έχει αναπτύξει το σχολείο μας με το συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Α Φάσης εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button