Ροή Ειδήσεων

Διακοπή κυκλοφορίας στον επαρχιακό δρόμο Παραβόλας – Προυσού – κατέρρευσε γέφυρα κοντά στην Νερομάνα

koi-ergasies-gefyrimanoli3


Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε τμήμα της Επαρχιακής οδού Παραβόλας – Προυσού και εκτροπής της κυκλοφορίας αυτών.

ΑΡΘΡΟ (1)
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Παραβόλας – Προυσού (από οικισμό Αγίου Γεωργίου έως διασταύρωση Τ.Κ. Νερομάνας) και εκτροπή της κυκλοφορίας αυτών, είτε μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου των τοπικών Κοινοτήτων Παραβόλας – Παλαιοκαρυάς – Κρύου Νερού – Νερομάνας, είτε μέσω της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, από τον οικισμό Βαρειάς με κατεύθυνση προς την Τ.Κ.  Νερομάνας, λόγω κατάρρευσης γέφυρας στο ανωτέρω σημείο.

Άρθρο 2ο

Η ανωτέρω ρύθμιση θα ισχύσει μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Άρθρο 3ο

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ. και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3861/2010.

Με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 10 του Κ.Ο.Κ. οδική σήμανση.

Άρθρο 4ο

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Λήψη επιβαλλόμενων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθενται στο Τ.Τ. Αγρινίου και το Α.Τ. Θέρμου για το οδικό δίκτυο των περιοχών ευθύνης τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button