Δυτική Ελλάδα

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Καζαντζάκη

epi-erga3Η  απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας , σχετίζεται με την εκτέλεση έργου στην περιοχή. Αναλυτικά:

ΑΡΘΡΟ 1

Α.  Tην προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού Καζαντζάκη στο Αγρίνιο, από το σημείο της συμβολής της με την οδό Βάρναλη (Αρχαιολογικό Μουσείο) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λήδας , κατά το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 17/2/2014 έως την Παρασκευή 28/2/2014, λόγω εκτέλεσης εργασιών οδοποιίας.

 Β. Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού Καζαντζάκη στο Αγρίνιο, από την συμβολή της με την οδό Λήδας, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σαμώτη, κατά το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 28/2/2014  έως την Κυριακή 9/3/2014.

Κατά τα  ανωτέρω χρονικά διαστήματα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της αναδόχου του έργου «Κ/ΞΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Λ. ΔΗΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ»

 

ΑΡΘΡΟ 2

Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια.

Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 περί Κ.Ο.Κ. και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button