Διαγράφεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ευρωομάδα της ΝΔ!-ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για τις ποινές

Την διαγραφή του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη από την ευρωομάδα της ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Με απόφαση Μητσοτάκη η διαγραφή του κ. Ζαγοράκη. Αλλάζει ο νόμος έτσι ώστε να μην επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές όπως αυτή σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Την διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ευρωομάδα της ΝΔ ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η διαγραφή έγινε με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ανακοινώθηκε επίσης ότι αλλάζει ο νόμος για να μην υπάρχουν εξοντωτικές ποινές για αδικήματα όπως αυτά που κατηγορούνται ΠΑΟΚ και Ξάνθη έτσι ώστε να μην επιβάλλονται ποινές όπως αυτή που πήρε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.


newsit.gr

Εκτός από την ανακοίνωση της διαγραφής του Θοδωρή Ζαγοράκη ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε πριν λιγο νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μιλάμε για την απόφαση της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη η οποία γνωμοδοτεί ότι και οι δύο ομάδες θα πρέπει να υποβιβαστούν λόγω των αδικημάτων της πολυιδιοκτησίας και του μετοχολογίου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: διαγραφή Θοδωρής Ζαγοράκης ΝΔ