ΕκδηλώσειςΡοή Ειδήσεων

Διαφορετικές και πολύ λιγότερες φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας

Οι εκδηλώσεις θα προσαρμοστούν στα σημερινά δεδομένα που έχουν προκύψει μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τους ειδικούς επιστήμονες και από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την προστασία των πολιτών από τον Sars covid – 19.

Έτσι, με ανακοίνωση του Προέδρου του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, Παντελή Αποστολάκη προσκαλούνται όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι φορείς του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας να δηλώσουν τις προθέσεις τους για πιθανές πολιτιστικές-αθλητικές εκδηλώσεις από 23 Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

“Οι εκδηλώσεις αυτές θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης που αφορούν τους πολίτες και τους καλλιτέχνες – συμμετέχοντες.

Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις με γνώμονα την προστασία όλων μας αλλά και την ενίσχυση του πολιτιστικού ιδεώδες.

Καλό θα είναι οι προτάσεις που θα γίνουν να μην αφορούν εκδηλώσεις με έντονο συνωστισμό και ο χώρος να τηρεί τις προδιαγραφές των νέων συνθηκών ( να είναι εφικτή η απόσταση μεταξύ των θεατών)

Σε κάθε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θα προγραμματιστεί μία εκδήλωση (είτε ως συνδιοργάνωση με τους τοπικούς συλλόγους και φορείς είτε με τις δημοτικές κοινότητες , είτε μεμονωμένα ως Κέντρο Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ).

Εξαίρεση αποτελούν η Βόνιτσα που πρόθεση είναι να γίνουν 3 πολιτιστικές εκδηλώσεις και η Πάλαιρος – Κατούνα που πρόθεση είναι να γίνουν από δυο πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Παρακαλώ ενημερώστε μας για τυχόν συνδιοργανώσεις μέχρι την Τρίτη 18 Ιουνίου στο τηλέφωνα 2643022232 ή στο email dpsanakt@yahoo.gr .

Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί θα κάνουνε ένα ξεχωριστό πολιτιστικό καλοκαίρι με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας. Φυσικά θα προσαρμοστούν και θα αυξηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις αν αλλάξουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα που έχουν ανακοινωθεί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button