Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Διαδικτυακά σεμινάρια συμπλήρωσης μηχανογραφικού 2020

Από τον Σύλλογο Φροντιστών Αιτωλοακαρνανίας

Μετά το πέρας των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο Σύλλογος Φροντιστών Αιτωλοακαρνανίας, οργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου 2020 σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης (www.labora.gr )και ομιλητή τον Δρ. Κωνσταντίνο Κότιο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας.

Τα σεμινάρια είναι ξεχωριστά για κάθε επιστημονικό πεδίο και περιλαμβάνουν αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση ανά επιστημονικό πεδίο. Μέσα από τα σχόλια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν γραπτά να κάνουν όσες ερωτήσεις επιθυμούν, οι οποίες θα απαντηθούν στο τέλος του κάθε σεμιναρίου. Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα γίνουν μέσω YOU TUBE LIVE. Δεν απαιτείται
είσοδος με κωδικούς, ούτε download εφαρμογής. Συνδέεστε μόνο στα links.

Για κάθε πεδίο, θα γίνει αναφορά στα εξής:
• επαγγελματικές προοπτικές τμημάτων στο σύνολο τους μέσω μιας έξυπνης παρουσίασης και διαχωρισμού των τμημάτων σε ομάδες, ώστε να μην κουράζουν τους μαθητές
• διαφορές μεταξύ των τμημάτων
• νέα δεδομένα μετά την κατάργηση των Τ.Ε.Ι.
• αναφορά σε βασικές εγκυκλίους (μετεγγραφές, ειδικές κατηγορίες κ.λπ.)
• πορεία των βάσεων και δεδομένα
• ορθή μεθοδολογία συμπλήρωσης μηχανογραφικού
• επαγγέλματα του μέλλοντος μετά τον κορονοιό
• ερωτήσεις κοινού και επίλυση αποριών

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε μαθητές Γ΄ Λυκείου και τους γονείς τους αλλά και σε μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείου, οι οποίοι θέλουν να πληροφορηθούν για τις σχολές και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα επόμενα χρόνια.

https://forms.gle/TtscWHsrTDZoMQmE7

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

4ο πεδιο, 16:00
2ο πεδιο, 17:30
3ο πεδίο, 19:00

1ο πεδίο, 20:00

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν προαιρετικά και ένα εισαγωγικό βίντεο με τη φετινή έρευνα της επιστημονικής ομάδας του Δρ. Κωνσταντίνου Κότιου αναφορικά με τη σύγχρονη αγορά εργασίας και τα επαγγέλματα του μέλλοντος: https://youtu.be/wZF2gB24cvM.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close