ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Καταγγελίες για “προκλητικές αναθέσεις” στην ΔΕΥΑΜ από την απερχόμενη δημοτική αρχή Μεσολογγίου

“Παρά τις προειδοποιήσεις να κατέβουν τα μολύβια, η απερχόμενη δημοτική αρχή του Μεσολογγίου συνεχίζει την απέλπιδα προσπάθεια της για φαγοπότι”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης “Η Κοινωνία Μπροστά”.

Η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για “πρόκληση του δημοσίου αισθήματος”, με αφορμή την ανάρτηση δυο αποφάσεων της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου για ανάθεση παροχής υπηρεσιών, συνολικού ύψους σχεδόν 40.000 ευρώ.


Ζητά μάλιστα από τον νέο δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο να παρέμβει, αν και δεν έχει τέτοιον θεσμικό ρόλο μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Αναλυτικά:

“Την επομένη των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών (2/6/2019), μετά την παταγώδη αποτυχία σας και την απομάκρυνσή σας με τη λαϊκή ετυμηγορία από την διοίκηση του Δήμου, θεωρώντας ότι έχετε ακόμη ένα τρίμηνο μέχρι 1/9/2019, να συνεχίσετε το καταστροφικό έργο σας, όχι μόνο είστε αμετανόητοι, αλλά προκαλείτε με χυδαίο τρόπο το δημόσιο αίσθημα.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 4/6/2019 δύο αποφάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ – απόντος φυσικά του προέδρου της κ. Καραπάνου – οι οποίες ελήφθησαν στις 24/4/2019 (Μεγάλη Τετάρτη) και οι οποίες μας αποκαλύπτουν τα εξής θαυμαστά:

α) «Ανάθεση παροχής υπηρεσιών για την «Καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης των ΕΕΛ Οινιαδών και προτάσεις για την αναβάθμισή τους», αξίας 10.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%

β) «Έγκριση μελέτης και ανάθεση παροχής υπηρεσιών για έλεγχο παράνομων παροχών & επισκευή βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης στον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου σε έκτακτες περιπτώσεις και εκτός ωραρίου λειτουργίας της ΔΕΥΑΜ», αξίας 19.521,60 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%. Στο συγκεκριμένο κατατέθηκαν δύο προσφορές με 1% και 2%!!

Η κατασπατάληση δημοτικού χρήματος και ειδικότερα της ΔΕΥΑΜ, δεν έχει προηγούμενο. Σχεδόν 40.000 ευρώ για «έλεγχο παράνομων παροχών» και «καταγραφή της κατάστασης στον βιολογικό Οινιαδών». Πόσο προκλητικοί, ακόμα και σήμερα, μπορεί να είστε! Και βέβαια, ομολογείτε ότι η ΔΕΥΑΜ δεν είχε πλήρη εικόνα, χρόνια τώρα! Ποιος όμως μπορεί να σας πιστέψει πλέον;

Αντιπρόεδρε της ΔΕΥΑΜ κ. Γιώργο Κοντογιάννη, η ευθύνη σου είναι καίρια και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Εάν κατάλαβες, κατάλαβες…
Καλώ το νέο Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως κ. Κώστα Λύρο να παρέμβει, χωρίς χρονοτριβή, ώστε τα πράγματα να μπουν στη θέση τους. Άμεσα – Τώρα”!

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button