Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΔΕΥΑ Αγρινίου για την καθίζηση στην Τσικνιά: «Δεν οφειλόταν σε βλάβη των δικτύων ύδρευσης αποχέτευσης»

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγρινίου με ανακοίνωση απαντά για τα αίτια του προβλήματος της καθίζηση στην διασταύρωση των οδών Τσικνιά – Λουριώτου.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ προέβησαν σε αποξήλωση του οδοστρώματος προκειμένου να διαπιστώσουν την αιτία του προβλήματος της καθίζησης.

Σύμφωνα με την ΔΕΥΑ Αγρινίου, διαπιστώθηκε ότι η υποχώρηση της ασφάλτου οφείλονταν σε αστοχία της υπόβασης της οδού, εργολαβίας ανακατασκευής του οδοστρώματος το 2008 και όχι σε βλάβη των δικτύων ύδρευσης αποχέτευσης.

Αναλυτικά τα όσα έγιναν γνωστά από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγρινίου:

«Σχετικά με δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αφορούν την καθίζηση οδοστρώματος επί της οδού Τσικνιά έναντι του ταχυδρομείου Αγρινίου γίνονται γνωστά τα εξής:

Συνεργεία της ΔΕΥΑΑ προέβησαν σε αποξήλωση του οδοστρώματος προκειμένου να διαπιστώσουν την αιτία του προβλήματος της καθίζησης.

Διαπιστώθηκε ότι η υποχώρηση της ασφάλτου οφείλονταν σε αστοχία της υπόβασης της οδού, εργολαβίας ανακατασκευής του οδοστρώματος το 2008 και όχι σε βλάβη των δικτύων ύδρευσης αποχέτευσης. Παρόλαυτα, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑ προέβησαν στην πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος., ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των δημοτών.

Σε κάθε περίπτωση, η ΔΕΥΑΑ τελεί διαθέσιμη για την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των δημοτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button