Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δέσμευση για την ίδρυση Αστυνομικού Σταθμού στο αεροδρόμιο Ακτίου

Μετά από συνάντηση του Μ. Χρυσοχοϊδη με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας στην Πάτρα

Πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 13-06-2020 κατόπιν προσκλήσεως το Προεδρείο της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, συναντήθηκε με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης κ. Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Αστυνομικό Διευθυντή ΓΕ.Π.Α.Δ.Ε. Ταξίαρχο κ. Απόστολο Μαρτζάκλη.

Από τον Πρόεδρο, πέραν των θεμάτων που αφορούν υλικοτεχνική υποδομή, οχήματα εξοπλισμός των ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Ο.Π.Κ.Ε, Διμοιρίας Υποστήριξης, τέθηκε στον Υπουργό και στους ανωτέρω παρευρισκόμενους, το θέμα της ίδρυσης-λειτουργίας και στελέχωσης του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου καθώς και το θέμα του κτηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας.


Ο Υπουργός δεσμεύτηκε , σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, για την ίδρυση – λειτουργία και στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου το συντομότερο δυνατό ενώ για το κτηριολογικό πρόβλημα του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας αν βρεθεί παραχωρηθέντας χώρος από τον Δήμο είναι θετικός για την άμεση μετακόμισή του σε κτήριο ή να χτιστεί εξάρχης σε οικόπεδο που θα παραχωρηθεί δωρεάν.

“Όσον αφορά τον εξοπλισμό των παραπάνω ομάδων ήδη τρέχει πρόγραμμα για προμήθεια και χορηγία εξοπλισμού”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button