ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δερμάτινη ή πλαστική τσάντα; Τι θα διαλέγατε;

Μια ερώτηση που σίγουρα σας βασανίζει όταν αγοράζετε γυναικείες τσάντες, είναι αν πρέπει να ξοδέψετε λίγα χρήματα για μια φθηνή τσάντα και να την αλλάξετε μόλις χαλάσει, ή αν πρέπει να βάλετε λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και να αγοράσετε μια πιο ακριβή δερμάτινη τσάντα.

Εμείς στην εταιρία Leathertouch σας έχουμε την απάντηση!

Ξέρουμε ότι ίσως σκέφτεστε, «γιατί να χαλάσω αρκετά χρήματα? Ας πάρω μια πιο φθηνή γιατί και η μόδα αλλάζει. Και μόλις χαλάσει, παίρνω μια που να είναι πάλι στην μόδα».

Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Μια φθηνή τσάντα είναι και δείχνει πάντα «φθηνή». Από την πρώτη κιόλας ημέρα αγοράς της. Και ταυτόχρονα μπορεί τις πρώτες ημέρες να φαίνεται έστω καινούργια, αλλά η χαμηλή ποιότητα της και τα σημάδια φθοράς θα φανούν επάνω στην τσάντα σας πολύ – πολύ γρήγορα!

Αντίθετα μια ποιοτική Ιταλικά δερμάτινη τσάντα, ακόμα και αν την έχετε πάρει σε μαύρο χρώμα και τώρα είναι στην μόδα το κίτρινο, παραμένει πάντα μια εντυπωσιακή δερμάτινη τσάντα. Μια τσάντα που θα την κοιτάξουν όλοι για την ποιότητα και το ασυναγώνιστο Ιταλικό design που διαθέτει!

Η μόδα λοιπόν μπορεί να είναι περαστική και οι τάσεις της να αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλά μια δερμάτινη τσάντα δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας και δεν χάνει ποτέ το στυλ της!

Αν διαθέτετε τα χρήματα για να αγοράσετε μια ιταλική δερμάτινη τσάντα, μην σκέφτεστε αν το αξίζει! Να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει άλλο υλικό που να συγκρίνεται με την μυρωδιά και την αίσθηση που νιώθετε όταν αγγίζετε μια αυθεντική Ιταλική δερμάτινη τσάντα. Με το πέρασμα των χρόνων η δερμάτινη τσάντα σας θα γίνεται “πλουσιότερη”, τόσο σε όψη όσο και σε αίσθηση. Δεν πρόκειται να βρείτε ποτέ δύο ίδιες δερμάτινες τσάντες. Κάθε δερμάτινη τσάντα, κάθε δερμάτινο πορτοφόλι ή δερμάτινη βαλίτσα, έχει τις δικές της φυσικές ιδιομορφίες στο δέρμα της, που την κάνουν αληθινά μοναδικό κομμάτι, ένα κομμάτι που κρατάτε μόνο εσείς!

Εμείς, αυτό που θα σας πούμε είναι ότι το δέρμα σίγουρα δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, δεν ξεθωριάζει, δεν παλιώνει και είναι το πιο πολυτελές υλικό μόδας που υπάρχει.

Στην Leathertouch παρέχουμε όχι μόνο τα καλύτερα δέρματα αλλά και ασυναγώνιστη Ιταλική σχεδίαση στα προϊόντα μας. Το Ιταλικό δέρμα είναι πασίγνωστο παγκοσμίως για την ποιότητα του. Αυτό είναι γνωστό σε όλους τους οίκους μόδας αλλά και σε οποιονδήποτε σχετίζεται έστω και ελάχιστα με την μόδα. Η πιο διάσημη περιοχή της Ιταλίας για την παραγωγή δερμάτων είναι η Tοσκάνη, η οποία είναι και η γενέτειρα των περισσότερων κορυφαίων Ιταλικών Οίκων μόδας που υπάρχουν σήμερα (Gucci, Prada, Tuscany Leather κα) και οι οποίοι κυριαρχούν και κατευθύνουν την παγκόσμια μόδα. Το δέρμα Τοσκάνης είναι από τις βασικότερες αιτίες που η Ιταλική μόδα ταυτίστηκε με την λέξη “Φινέτσα” και ένας από τους σημαντικότερος λόγους που η Ιταλική μόδα κυριάρχησε στον κόσμο.

Τα καταστήματα της εταιρίας μας είναι διάσπαρτα στην Νέα Υόρκη, Παρίσι, Τόκιο, Λονδίνο, και φυσικά στην Φλωρεντία και επιτέλους… Στη δική μας Αθήνα!

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close