Δεν του φτάνει η τεσσάρα

Ο Βόλος επικράτησε του Ηρακλή, ο Απόλλωνας αυτοκτόνησε με τον Εθνικό, Καλλονή, Εργοτέλης και Παναιτωλικός έκαναν το καθήκον τους και πλέον όλα μένουν ανοιχτά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Με το εμφατικό 4-0 πέρασε από την Κατερίνη ο Παναιτωλικός, που δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον αδιάφορα βαθμολογικά Παναιτωλικό και επέστρεψε έτσι στις νίκες. Ο Μπελόν στο 38′ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας, μπήκε από αριστερά στην περιοχή και κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στα καναρίνια.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και μόλις στο 52′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με ωραία κεφαλιά του Σίσιτς.  Την σκυτάλη πήρε ο Καμαρά που στο 70′ έκανε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από κεφαλιά του Κουτσοσπύρου, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.Παρά την νίκη του, ο Παναιτωλικό βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, καθώς ακόμα και να νικήσει τον Ηρακλή στην τελευταία αγωνιστική, θέλει κι άλλα αποτελέσματα για να καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο.
www.gazzetta.gr


Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress