ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές ο Βασίλης Φεύγας

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Φεύγας, έκανε γνωστό μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση για την σύζυγο του Έφη που έφυγε από την ζωή, πως δεν θα είναι υποψήφιος για στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Η ανάρτηση του κ. Φεύγα:


«Σαν σήμερα» μου θύμισε το Facebook. 30 Ιανουαρίου 2019. Η ημέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου στην Αιτωλοακαρνανία, μια ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο μου.

Ημέρα χαράς αλλά και ημέρα λύπης γιατί ακριβώς την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα ο γιατρός της Έφης μας ανακοίνωνε ότι ο καρκίνος επέστρεψε. Ελπίδα και απογοήτευση. Είχαμε και οι δυο να ανέβουμε ανηφόρες.

Η δική μου αφορούσε τις ζωές άλλων. Η δική της ήταν πιο δύσκολη και επίπονη γιατί αφορούσε τη δική της ζωή.

Όπως μου έγραψε ένας καλός φίλος η Έφη μου χάρισε την Ελένη και αμέτρητες όμορφες φωτογραφίες, στιγμές ευτυχίας. Αλλά και οι συμπατριώτες μου στην πορεία μας χάρισαν απλόχερα όμορφες εικόνες, μας χάρισαν αγάπη και βρέθηκαν δίπλα στα δύσκολα, κάτι που η Έφη το εκτιμούσε βαθύτατα.

Η ζωή μας άλλαξε, το ίδιο και τα σχέδια. Μπορεί λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, αλλά η Έφη κι εγώ θα είμαστε νοερά εκεί, στον τόπο που εκείνη αγάπησε κι εγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ!
Φεύγουμε μπροστά!

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button