Παναιτωλικος

“Δεν καταλαβαίνω γιατί ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος”

panai-afixi-kaftatsoglio8Εμπνεύστηκαν . . . Σιδηρόπουλο!
Eρωτηματικά προκαλεί ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο αυριανό οριακό ματς Ολυμπιακού Βόλου-Παναιτωλικού.
Ουδέποτε έως τώρα έχει διευθύνει αγώνα των play-off της Football League διαιτητής της Σούπερ Λίγκας, τη στιγμή μάλιστα που τον Σιδηρόπουλο εμπλέκουν πρόεδροι ομάδων στις συνομιλίες που κατέγραψε το 2011 ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Μάλιστα ο διαιτητής του συνδέσμου Δωδεκανήσου είχε δεχτεί επίθεση από δύο αγνώστους που παρέμειναν άγνωστοι.
Θέμα προκύπτει και για τους Θ.Μπριάκο-Γ.Δούρο που εξακολουθούν να ορίζουν τους διαιτητές παρότι ήδη απολογήθηκαν ως ύποπτοι στο σκάνδαλο των στημένων πινάκων διαιτησίας.
Για το θέμα ο πρόεδρος Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας μιλώντας  στη ραδιοφωνική “Εφεση στον Σκάϊ” δήλωσε:”Ουδέποτε συναινέσαμε να οριστεί διαιτητής της Σούπερ Λίγκας στο αυριανό ματς του Βόλου. Δεν θα ήταν κακό κάτι τέτοιο, αλλά είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε με διαιτητές Football League. Ουδείς μας ενημέρωσε για την αλλαγή στάση της ΚΕΔ. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια επιλέχτηκε ο Σιδηρόπουλος, τη στιγμή που εκκρεμούν τόσα ζητήματα που είναι ανοιχτά στη Δικαιοσύνη. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί παραμονεύουν οι κυρώσεις”.
dikisports.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button