Γεγονότα

Δεν επαναλειτουργεί -προσωρινά- η κεραία στην περιοχή του παλιού νοσοκομείου

koi-dikastiria-sxoleio-keraiaΑπόφαση για μη επαναλειτουργία της κεραίας στο παλιό νοσοκομείο, πήρε χθες το αρμόδιο δικαστήριο του Αγρινίου, στο οποίο είχαν προσφύγει κάτοικοι της περιοχής του παλιού νοσοκομείου για την κεραία κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί σε ταράτσα κατοικίας στην περιοχή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε ξεκινήσει την Τετάρτη, παρουσία μάλιστα μεγάλου αριθμού κατοίκων και μαθητών από το γειτονικό Δημοτικό Σχολείο  (φωτο)  και χθες αποφασίστηκε η συνέχιση ισχύος των ασφαλιστικών μέτρων των κατοίκων, σύμφωνα με τα οποία είχε πάψει προ μηνός περίπου η εκπομπή της κεραίας.

Σε διάστημα περίπου δύο μηνών, αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες, θα αποφασιστεί εάν τελικά  η κεραία θα κατεδαφιστεί ή όχι.

Η  κεραία είναι τοποθετημένη χωρίς να διαθέτει πολεοδομική άδεια σε ταράτσα κατοικίας, καμουφλαρισμένη ως καπνοδόχος. Από την πολεοδομία έχουν επιβληθεί βαρύτατα  πρόστιμα στον ιδιοκτήτη και την εταιρία κινητής τηλεφωνίας και αναμένεται σε δύο μήνες περίπου να ληφθεί η οριστική απόφαση για την τύχη της.

Κώστας Καρακώστας – εφημερίδα «Συνείδηση»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button