ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Δεν εμπλέκεται δεύτερο πρόσωπο από τον Παναιτωλικό στην υπόθεση στοιχηματισμού

Τακτική «όποιον πάρει ο «χάρος» για να γλιτώσει ο Απόλλωνας» ακολουθείται από συγκεκριμένους

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ-ΕΠΑΘΛΑ αναφορικά με τον στοιχηματισμό στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός έρχεται να βάλει τα πράγματα σε συγκεκριμένη βάση.

Σε μία ομολογουμένως πρωτόγνωρη κατάσταση έχει βρεθεί ο Παναιτωλικός τις τελευταίες ημέρες. Άνθρωπος στους «κόλπους» της φέρεται να στοιχημάτισε ευτελές ποσό στον να δεχθεί κίτρινη κάρτα παίκτης της ομάδας.


Αυτό είναι που ερευνάται μετά από επώνυμη καταγγελία που έγινε στην ΕΠΑΘΛΑ. Τελεία. Ερευνάται ο στοιχηματισμός του συγκεκριμένου προσώπου και μόνο για τη συγκεκριμένη κάρτα. Και από εκεί και πέρα οι όποιες πιθανές προεκτάσεις.

Τι ισχύει λοιπόν στην παρούσα φάση; Ακόμη και τώρα ο Παναιτωλικός δεν έχει κληθεί-ενημερωθεί αρμοδίως για το παραμικρό. Η γνωστοποίηση του περιστατικού προ διαστήματος έφερε στο περιθώριο το εμπλεκόμενο πρόσωπο. Ανεξάρτητα από το αν κριθεί αθώος ή ένοχος. Θέμα αρχής.

Όποιον πάρει ο «χάρος» για να γλιτώσει ο Απόλλωνας!

Προφανώς και αυτοί που έχουν συμφέρον, στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, έδωσαν τον «τόνο» όπως ήθελαν. «Απομπή ενοχής» γράφτηκε. Ελεγχόμενη από τον… Παναιτωλικό ΕΠΟ που συγκαλύπτει την υπόθεση γράφτηκε.

Μάλιστα οι ίδιοι ενέπλεξαν και δεύτερο πρόσωπο από τον Παναιτωλικό, επιχειρώντας σαφώς να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να επεκτείνουν την ατομική ευθύνη σε συλλογική για να πέσει το «κατηγορώ» στην ομάδα.

Εξ αρχής η υπόθεση αφορά ένα και μόνο πρόσωπο εντός Παναιτωλικού. Κανένας νεαρός φρονιστής περί των 20 ετών (γνωρίζουμε άπαντες τους φροντιστές της ομάδας και τις ηλικίες τους και ο αριθμός 20 προκαλεί γέλιο), κανένας φροντιστής γενικότερα δεν εμπλέκεται.

Είναι τουλάχιστον ΑΤΙΜΟ να σπηλώνονται υπολήψεις ανθρώπων από τακτικές «ρίξαμε γεμάτα για να πιάσουμε άδεια». Επιχειρείται να «διογκωθεί» με ψεύδη η υπόθεση προς όφελος του Απόλλωνα. Γιατί; Διότι για να τεθεί ενδεχόμενο υποβιβασμού πρέπει να στοιχειοθετηθεί προκαθορισμός αποτελέσματος και ευθύνη της ομάδας και όχι φυσικού προσώπου. Απλά κι απέριτα. Η γενίκευση, λοιπόν, δεν είναι τυχαία.

Στο παρασύνθημα: Εξετάζεται ευθύνη ανθρώπου που πιθανώς και να λειτούργησε απερίσκεπτα. Θα μαθευτεί σύντομα. Πιθανώς να κληθεί από την αθλητική δικαιοσύνη να λογοδοτήσει. Πιθανώς μαζί του να κληθεί και η ΠΑΕ Παναιτωλικός να δώσει εξηγήσεις στο μερίδιο που της αναλογεί. Μία ομάδα η οποία διαχρονικά απέχει από τέτοιου είδους παρασκήνια έχει πολλάκις αποδείξει ότι δεν έχει να φοβηθεί ως οργανισμός. Το ίδιο ισχύει και τώρα.

Αν υπάρχει άνθρωπος που παρανόμησε να τιμωρηθεί. Και ο Παναιτωλικός αν και εφόσον απαιτηθεί είναι στη διάθεση των αρχών.

Όπως ήταν πάντα, για το οτιδήποτε, 17 χρόνια τώρα, που το όνομά του ουδέποτε ενεπλάκη σε τέτοιες υποθέσεις.

Κωνσταντίνος Ρίγκος

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button