ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Δεν αλλάζει κάτι για λιανεμπόριο και εστίαση στον δήμο Μεσολογγίου

Δημοσιεύτηκε πριν από λίγο στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η ΚΥΑ για τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν στην επικράτεια από Δευτέρα 10 Μαΐου στις 6 το πρωί έως και την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 6 πμ.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ ο δήμος Μεσολογγίου εντάχθηκε στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου για την COVID-19 (βαθύ κόκκινο) χωρίς αυτό όμως να σημαίνει αναστολή μιας σειράς δραστηριοτήτων δηλαδή lockdown.

Έτσι σύμφωνα με την ΚΥΑ τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία όπλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης, ενώ κανονικά θα συνεχίσουν να λειτουργούν το λιανεμπόριο και η εστίαση, χωρίς περιορισμούς σε σχέση με το υφιστάμενο ωράριο λειτουργίας δηλαδή η εστίαση θα λειτουργεί έως 22:45.

Αναλυτικά η ΚΥΑ:


Δεν αλλάζει κάτι για λιανεμπόριο και εστίαση στο Μεσολόγγι, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου. Αναλυτικά:

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ενημερώνει τα μέλη του και τους δημότες Μεσολογγίου ότι, σύμφωνα με το νεότερο ΦΕΚ για τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, με ισχύ από τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Μαϊου ως τα ξημερώματα της Παρασκευής 14 Μαϊου, δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό σχετικά με το λιανεμπόριο και την εστίαση στην περιοχή μας, παρά την είσοδό της σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο).

Τα καταστήματα λιανεμπορίου θα παραμείνουν ανοιχτά, εξυπηρετώντας το αγοραστικό κοινό με τις διαδικασίες click away και click inside, κατά τις ώρες που ορίζει το θερινό ωράριο λειτουργίας. Επίσης, η εστίαση θα συνεχίσει να λειτουργεί με τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που ισχύουν ήδη από την περασμένη Δευτέρα.

Ο Σύλλογός μας εφιστά την προσοχή στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές να τηρούν ευλαβικά και απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας, προκειμένου η περιοχή μας να αποφύγει ένα νέο καθολικό lockdown, το οποίο θα ήταν καταστρεπτικό για την τοπική οικονομία.

Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε με σχετική ενημέρωση.

Με πληροφορίες από messolonghinews

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button