Γεγονότα

Δεκατρείς συνολικά οι τραυματίες, πέντε μεταφέρθηκαν στην Αθήνα και δυο στην Πάτρα

geg-ekrixi-loutro5Δεκατρία συνολικά άτομα εκ των οποίων τα τρία πολύ σοβαρά,  τραυματίστηκαν τελικά και  μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής, του Αγρινίου και της Άρτας, μετά την τρομακτική έκρηξη που ισοπέδωσε καφέ – ψησταριά το πρωί στο Λουτρό της Αμφιλοχίας.

Από τους τραυματίες οι εννέα μεταφέρθηκαν στο Αγρίνιο και οι τέσσερις στην Άρτα.

Από τους μεταφερθέντες στο Αγρίνιο, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά των δυο,  ενός ηλικιωμένου και μιας γυναίκας σε ειδικές μονάδες εγκαυμάτων στην Αθήνα. Συγκεκριμένα ένας 80χρονος μεταφέρθηκε  στο «Γ. Γεννηματάς»  και μια γυναίκα 42 ετών στον νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Για τέσσερις  ακόμη που η κατάσταση τους πάντως δεν κρίνεται σοβαρή, αποφασίστηκε να μεταφερθούν επίσης σε εξειδικευμένες μονάδες : Δυο στην Πάτρα και δυο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Αθήνας.

Τέλος δυο τραυματίες παραμένουν για νοσηλεία στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ ένας αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Να θυμίσουμε πως από τους τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Άρτα, ένας 66χρονος μεταφέρθηκε λογω της σοβαρότητας της κατάστασης του στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Nα σημειωθεί πως η ετοιμότητα και η ανταπόκριση που υπήρξε από την νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου , απέσπασε τα εύσημα από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close