ΕξελίξειςΠολιτική

Τα πόθεν έσχες των βουλευτών της Αιτωλ/νίας-Οι φτωχότεροι και οι πλουσιότεροι

po-boulhΑναρτήθηκαν στο δικτυακό τόπο της Βουλής οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2012 (χρήση 2011).

Πρόκειται για 694 δηλώσεις, οι οποίες υποβλήθηκαν από τον Πρωθυπουργό,  τους τέως Πρωθυπουργούς, υπουργούς, υφυπουργούς, εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, τέως υπουργούς και υφυπουργούς, βουλευτές και ευρωβουλευτές νυν και τέως και τους υπευθύνους νυν και τέως των οικονομικών των κομμάτων. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία των Αιτωλ/νων βουλευτών η Μ. Τριανταφύλλου και ο Κ. Μπαρμπαρούσης, είναι οι φτωχότεροι των βουλευτών. Πλουσιοπάροχος ο μισθός του Γιώργου Βαρεμένου όσο ασκούσε το επάγγελμα του δημοσιογράφου και με καταθέσεις που ξεπερνούν τις 400 χιλιάδες ευρώ, με σημαντική ακίνητη περιουσία και μετρητά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ακίνηση περιουσία, προερχόμενη από την σύζυγο του έχει ο Θάνος Μωραΐτης. Υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες έχει ακόμη και ο Χρίστος Βερελής εξαιτίας της θητείας του στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έως το 2004 ως υπουργός που επίσης παρουσιάζει σημαντική ακίνητη περιουσία και υψηλές καταθέσεις.

Αναλυτικά τα περιουσιακά στοιχεία των βουλευτών της Αιτωλοακαρνανίας, του Χρίστου Βερελή και του Π. Κουρουμπλή  έτσι όπως  δήλωσαν στα «πόθεν έσχες» τους έχουν ως εξής:

Μωραϊτης Θάνος(δείτε εδώ)

Σαλμάς Μάριος(δείτε εδώ)

Καραγκούνης Κωνσταντίνος(δείτε εδώ)

Βαρεμένος Γιώργος (δείτε εδώ)

Τριανταφύλλου Μαρία(δείτε εδώ)

Φούντα Νίκη(δείτε εδώ)

Μωραϊτης Νίκος (δείτε εδώ)

Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος (δείτε εδώ)

Bερελής Χρήστος (δείτε εδώ)

Κουρουμπλής Παναγιώτης (δείτε εδώ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button