Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΔΕΗ: Νέες καταγγελίες για «ψυχολογική καταπίεση» των εργαζομένων στο συγκρότημα Αχελώου

Για ψυχολογική καταπίεση στους εργαζόμενους από τον διευθυντή του συγκροτήματος Αχελώου κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ Αιτωλοακαρνανίας.

Για το άσχημο κλίμα και την ανασφάλεια που επικρατεί στο συγκρότημα εξέδωσε τον περασμένο φθινόπωρο ανακοίνωση και το Ενωτικό Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ.

Με τη νέα αυτή ανακοίνωση, αυτή τη φορά της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ,  ζητείται από την ιεραρχία της επιχείρησης να παρέμβει άμεσα καθώς, όπως αναφέρεται, ο διευθυντής «θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για ότι προκύψει από δω και πέρα ένεκα της ψυχολογικής καταπίεσης που ασκεί».

Γίνεται μεταξύ άλλων λόγος για αυταρχικότητα, αντιδημοκρατικότητα και εκδικητικότητα εκ μέρους της διεύθυνσης του συγκροτήματος , με αποτέλεσμα να προκαλούνται «εκρηκτικές καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες».

Η σχετική ανοιχτή επιστολή καταλήγει: «Δεν συνηθίζουμε να συντάσσουμε παρόμοιες επιστολές αλλά όταν επιχειρείται να αμφισβητηθεί η προσφορά των εργαζομένων όταν επιχειρείται διαχωρισμός σε ημετέρους και μη τότε είμαστε υποχρεωμένοι αν και γνωρίζουμε ήδη τον τρόπο αντίδρασης να ζητήσουμε τη δική σας παρέμβαση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button