ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον κορωνοϊό στον Μύτικα

Σε πρόσφατη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ στις 6 Αυγούστου, ανακοινώθηκε ένα κρούσμα στην Αιτωλοακαρνανία το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταχωρημένο ως μόνιμο τόπο κατοικίας του το Μύτικα.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι πράγματι στην Αθήνα υπάρχει ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, όπου αναφέρεται στην ταυτότητα  του νοσούντος σαν τόπος κατοικίας ο Μύτικας, ωστόσο ο εν λόγω δεν έχει έρθει εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει πανικός, ούτε εφησυχασμός. Σημειωτέον πως χθες ο δήμος Ξηρομέρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες.

Μέχρι τώρα ως ένας μικρός Δήμος τα έχουμε πάει καλά στην αντιμετώπιση του Covid 19 και πρέπει και μετά το πέρας την τουριστικής περιόδου, να τηρήσουμε όλοι μας τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να παραμείνουμε μία Covid safe περιοχή.

Χρήση μάσκας όπου προβλέπεται, αυστηρή τήρηση κανόνων υγιεινής, τήρηση αποστάσεων και όλα τα ενδεικνυόμενα προληπτικά μέτρα που έχουν εξηγηθεί στους πολίτες και γνωρίζεται, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να ξεπεράσουμε αυτή την πρωτοφανή πανδημία, που τα τελευταία στοιχεία στην χώρα μας δείχνουν ότι έχουμε μία σημαντική αύξηση των κρουσμάτων.

Συνεχίζουμε… μένουμε ασφαλείς…»

Με πληροφορίες από mytikaspress.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button