ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Oικολογικός καθαρισμός χαλιών Dclean Νταλαπέρας!

Με την τεχνολογία microsplitting της dclean, την επόμενη γενιά καθαριστικών για ινώδεις επιφάνειες

Τώρα που μπήκε η Άνοιξη, ένα σημαντικό θέμα που μας απασχολεί είναι ο καθαρισμός των χαλιών.

Τα χαλιά μας, λόγω της χρήσης τους όλο το χειμώνα έχουν μαζέψει άπειρη σκόνη και πολλά εκατομμύρια ακάρεα, οπότε ο καθαρισμός τους κρίνεται επιτακτικός.


Συνηθίζατε μέχρι τώρα να πλένετε τα χαλιά σας στο σπίτι όμως για φέτος λέτε να ακολουθήσετε μια πιο επαγγελματική λύση; Αν δεν έχετε ασχοληθεί ξανά με το ζήτημα, τότε θα έχετε αρκετές απορίες.

Μιλήσαμε με τον κ. Κώστα Νταλαπέρα, ιδιοκτήτη του σύγχρονου καθαριστηρίου Dclean το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις καθαρισμού ρούχων, χαλιών, στρωμάτων και σαλονιών με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και συνέπεια.

  1. Γιατί το πλύσιμο στο σπίτι δεν είναι καλή ιδέα;

Το πλύσιμο των χαλιών στο σπίτι διαφέρει κατά πολύ με τον επαγγελματικό καθαρισμό. Αρχικά, το νοικοκυριό δεν διαθέτει ειδικό μηχάνημα τινάγματος χαλιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η σκόνη και τα φερτά υλικά που συσσωρεύονται στη βάση του χαλιού να παραμένουν εντός του και να καθιστούν τον οικιακό καθαρισμό μια καθόλου αποτελεσματική διαδικασία.

Επίσης, τα απορρυπαντικά οικιακής χρήσης διαθέτουν χημικά τα οποία δεν μπορεί να ξεβγάλει ο οικιακός καθαρισμός. Αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια να μείνουν κατάλοιπα σαπουνιού και σκόνης στο χαλί σας με αποτέλεσμα να θαμπώσει το χρώμα του, να αλλοιωθεί η υφή του, να μη μυρίζει ευχάριστα και το σημαντικότερο, να αρχίσει να λερώνει αμέσως μετά το στρώσιμο. Δυστυχώς, ένα ακόμη δυσάρεστο αποτέλεσμα είναι ότι άθελά σας δημιουργείτε μια νέα εστία πηγής αλλεργιών.

Έτσι αντί να γλιτώσετε από ένα υποτιθέμενο έξοδο, μάλλον καταφέρνετε το αντίθετο. Αφήστε λοιπόν σ’ εμάς την φροντίδα των χαλιών σας κι απολαύστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας.

  1. Κάθε πότε πρέπει να δίνουμε τα χαλιά μας για καθαρισμό;

Αν και η μόνη σωστή απάντηση που θα μπορούσαμε να δώσουμε σε αυτό το ερώτημα είναι «όταν λερώνονται», ένας γενικότερος κανόνας θα ήταν μετά το πέρας των χειμερινών / «κρύων» μηνών, όταν ξεστρώνουμε τα χαλιά μας και πριν τα αποθηκεύσουμε. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αξίωμα. Τα χαλιά μας λερώνονται ανάλογα με τη χρήση που τους κάνουμε.

Έτσι χαλιά που βρίσκονται στο καθιστικό μας, ή στο χώρο εισόδου του σπιτιού μας θέλουν τακτικότερο καθαρισμό από αυτά που βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα ή σε μια τραπεζαρία που χρησιμοποιείται σπάνια. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρέπει να αμελούμε ή να αναβάλουμε τον καθαρισμό ενός βρώμικου χαλιού.

Κάτι τέτοιο μειώνει τη διάρκεια ζωής του, αφενός γιατί για τον καθαρισμό του απαιτούνται ισχυρότερες και σκληρότερες διαδικασίες κι αφετέρου γιατί η χρήση (το πάτημα) ενός λερωμένου χαλιού βοηθά τους ρύπους να «εγκατασταθούν» και να εισχωρήσουν βαθύτερα.

  1. Πώς ο περιοδικός επαγγελματικός καθαρισμός βελτιώνει την ομορφιά και την αξία του χαλιού;

Ο περιοδικός καθαρισμός με ειδική επαγγελματική φροντίδα απομακρύνει το χώμα που συσσωρεύεται στη βάση του πέλους, το οποίο εξασθενίζει την αντοχή κι έτσι αναζωογονείται το χρώμα κι αναδεικνύεται η λάμψη του χαλιού. Ο τακτικός καθαρισμός μπορεί επίσης να αποτρέψει τα προβλήματα, όπως η προσβολή από σκόρο, η οποία μπορεί να βλάψει και να επηρεάσει σοβαρά την ομορφιά και την αξία του χαλιού.

Ειδικά, τα καλά χειροποίητα χαλιά πρέπει να καθαρίζονται όσο το δυνατόν τακτικότερα, έτσι ώστε να διατηρήσουν την καλή τους εμφάνιση και την αξία τους.

  1. Είναι ασφαλής ο καθαρισμός χαλιών για παιδία και κατοικίδια;

Στα ταπητοκαθαριστήρια dclean Νταλαπέρας χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά υλικά με αποτέλεσμα ο καθαρισμός να γίνεται όχι μόνο ασφαλής, αλλά και ωφέλιμος. Τα ακάρεα, δηλαδή τα μικρόβια που συσσωρεύονται στα χαλιά και θρέφονται από τη σκόνη και τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργίες σε ευπαθείς οργανισμούς. Η χρήση λοιπόν υποαλλεργικών καθαριστικών που δεν αφήνουν υπολείμματα, καθιστά το χαλί σας πανέτοιμο για τον επόμενο χειμώνα και πεντακάθαρο και φιλικό προς τα παιδιά και τα ζωάκια σας.

  1. Πως καθαρίζονται τα χειροποίητα χαλιά;

Στα χειροποίητα χαλιά η διαβροχή με νερό απαγορεύεται, οπότε ακολουθούνται άλλες μέθοδοι πλυσίματος, εξίσου αποτελεσματικές. Συγκεκριμένα, απλώνεται ειδικός αφρός σε μορφή σκόνης, ο οποίος δεσμεύει τη βρωμιά και τα ακάρεα, ενώ ταυτόχρονα εισχωρεί στις ίνες του χαλιού κι αφαιρεί τους λεκέδες. Η σκόνη αυτή αφαιρείται έπειτα με σκούπα και το χαλί είναι πεντακάθαρο χωρίς να υποστεί την ταλαιπωρία της επαφής με το νερό και την υγρασία.

  1. Γιατί dclean Νταλαπέρας;

Η επιχείρηση dclean Νταλαπέρας συνδυάζει άριστα καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τεχνολογία αιχμής και είναι πανέτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Η τεχνολογία microsplitting της dclean είναι η επόμενη γενιά καθαριστικών για ινώδεις επιφάνειες, καθώς καθαρίζουν πραγματικά γιατί εκτός από ρύπους δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα. Το μηδενικό χημικό αποτύπωμα σημαίνει ότι η dclean με τα προϊόντα microsplitting όχι μόνο θα καθαρίσει το χαλί, το σαλόνι, το στρώμα, το αυτοκίνητό σας με εκπληκτικό αποτέλεσμα, αλλά θα σας δώσει και πιστοποίηση ότι δεν θα αφήσει χημικά κατάλοιπα κατά τον καθαρισμό.

Οι ίνες των καθαρισμένων επιφανειών, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από τα καυστικά κατάλοιπα των απορρυπαντικών που αφήνουν τα συμβατικά καθαριστικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα αντικείμενα να ρυπαίνονται δυσκολότερα απ΄ ότι με τα κοινά καθαριστικά τα οποία αφήνουν υπολείμματα, αφρού, σαπουνιού, χλωρίου κ.α., με αποτέλεσμα να προσκολλάται και να συσσωρεύεται πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ρύπων απ΄ την επικόλλησή τους στα πλυστικά κατάλοιπα. Επίσης διορθώνει τις ίνες από προηγούμενους καθαρισμούς καθώς αφαιρεί τα κατάλοιπα από απορρυπαντικά και άλλα υπολείμματα που έχουν προσκολληθεί στις ίνες.

Τα προϊόντα microsplitting της dclean είναι τα μόνα με πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες (τάπητες, ταπετσαρίες επίπλων, σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.), λόγω πλήρους έλλειψης κατάλοιπων από απορρυπαντικά, σαπούνια και άλλα.

 


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button