ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ν. Φαρμάκης: «Η καθυστέρηση στη δακοκτονία έχει προκαλέσει ήδη ζημιά στην παραγωγή»

Για καθυστέρηση στην έναρξη της δακοκτονίας στην Αιτωλοακαρνανία κάνει λόγο ο Αγρινιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος και Δικηγόρος, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος κατηγορεί την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά για προσπάθειες αποπροσανατολισμού από τις ευθύνες της Περιφέρειας. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, η δακοκτονία έπρεπε να ξεκινήσει από αρχές Ιουνίου και παραθέτει έγγραφο της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου όπου αναγράφεται η ημερομηνία έναρξης της δακοκτονίας στις εκεί τοπικές κοινότητες. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Σε ρόλο Κατσιφάρα η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Σταρακά, προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο σχετικά με τις ευθύνες της Περιφέρειας για την καθυστέρηση στη δακοκτονία στην Αιτωλοακαρνανία.


Με δηλώσεις της, πανηγυρίζει -άκουσον-άκουσον- για το γεγονός ότι σε λίγες μέρες θα αρχίσει η δακοκτονία στην Αιτωλοακαρνανία. Ας την πληροφορήσει κάποιος ότι αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει από αρχές Ιουνίου και όχι αρχές Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και όταν η ζημιά που έχει προκληθεί στην παραγωγή είναι ήδη τεράστια.

Κι ας μην βιαστούν κάποιοι να μιλήσουν για γραφειοκρατία και χρονοβόρες διαδικασίες, γιατί σε άλλες Περιφέρειες, που στηρίζουν την παραγωγή ελιάς, όπως η Κρήτη , ο σχεδιασμός τα έλαβε όλα υπόψη και η δακοκτονία έγινε στο χρόνο της. Αντί να αναλάβει λοιπόν το μερίδιο της ευθύνης της επιλέγει το δρόμο που χάραξε ο Περιφερειάρχης και λειτουργεί ΜΟΝΟ επικοινωνιακά. Η ζημιά έγινε και έχετε ευθύνες κύριοι της Περιφέρειας.Τα υπόλοιπα είναι απλά «καθρεφτάκια για ιθαγενείς».

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button