Αθλητισμός

ΔΑΚ Αγρινίου: Έπαιζαν μπάσκετ χωρίς ηλεκτρονικό πίνακα!

epi-kleisto-dakΚαι όμως συνέβη…
Στους αγώνες(8-4-2015) της 2ης Αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου Μίνι Κοριτσιών, Αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 Α΄ φάση , που διοργανώνονται από την ΕΣΚΑΒΕ και οι οποίοι διεξήχθησαν στο Δ.Α.Κ, μεταξύ των ομάδων ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ώρα 11:00 και ΑΛΦΑ – ΠΗΓΑΣΟΣ ώρα 13:00, η διοίκηση του Δημοτικού Σταδίου « στέρησε» το ηλεκτρονικό κομπιούτερ (κινητό πίνακα) καταγραφής (σκορ, χρόνου, φάουλ), στο φωτεινό πίνακα.

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση τεσσάρων αθλητικών σωματείων του Αγρινίου:

«Με αυτή την ενέργεια οι αρμόδιοι αφαίρεσαν τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να έχουν την πραγματική, αλλά και την τυπική εικόνα του κάθε αγώνα.
Στέρησαν από τους θεατές – γονείς την ακριβή ηλεκτρονική αποτύπωση των αγώνων και τους δημιούργησαν πολλά ερωτήματα τόσο για το σκορ, όσο και για το τελικό αποτέλεσμα. Οι υπεύθυνοι των ομάδων γίναμε αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών από τους γονείς με ερωτήματα όπως: τι έγινε με τον ηλεκτρονικό πίνακα, γιατί δεν λειτούργησε και δεν καταγράφηκε και εκεί το σκορ, πώς τηρήθηκε ο χρόνος κ.ά.
Αλήθεια τέτοιες ενέργειες στην ηλεκτρονική μας εποχή μας γυρίζουν πολύ πίσω …
Αυτή η ενέργεια από τους υπεύθυνους γίνεται μόλις λίγες μέρες μετά από την διεξαγωγή του final –four στο Βόλεϋ και τις υποσχέσεις για καλύτερη λειτουργία των υποδομών του Δ.Α.Κ.
Εμείς ως Αθλητικοί Σύλλογοι απευθύνουμε ερωτήματα στην Δημοτική Αρχή και ειδικότερα στον καθ’ ύλην αρμόδιο κ. Αντιδήμαρχο Αθλητισμού – Πολιτισμού.
Είναι γνώστης αυτών των ενεργειών;
Πώς θα αναδείξουμε το «ευ αγωνίζεσθαι» στους μικρούς αθλητές και στους συμπολίτες μας – γονείς των αθλητών, αν στερούμαστε στοιχειώδη υλικοτεχνική υποδομή για την διεξαγωγή των αγώνων;
ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς….
Ακόμη θέλουμε να καταγγείλουμε τους αρμοδίους για την έλλειψη Νοσοκόμας κατά την διάρκεια διεξαγωγής των σημερινών αγώνων, ή θα φτάσουμε σε αυτό που χρησιμοποιεί ο σοφός λαός μας «ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς».

Αγρίνιο 8 Απριλίου 2015

Με τιμή οι Α.Σ
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΑΛΦΑ 93

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button