Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Αντιδράσεις για την διαμόρφωση των Ομίλων στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ

Απειλούν με αποχώρηση Ελαιόφυτο και Μεγάλη Χώρα

Με κοινή τους ανακοίνωση οι διοικήσεις του Α.Ο. Ελαιοφύτου και της Δάφνης Μεγάλης Χώρας, εκφράζουν την έντονη διαφωνία τους στον τρόπο διαμόρφωσης των Ομίλων της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, σημειώνοντας πως δεν αντιλαμβάνονται τα κριτήρια με τα οποία έγινε η γεωγραφική κατανομή των ομάδων στους ομίλους. Μάλιστα, οι διοικήσεις των δυο ομάδων, απειλούν με μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, εάν δεν αναθεωρηθεί η σχετική απόφαση της ΕΠΣ.

Αναλυτικά:


“Σήμερα και με αφορμή την ανακοίνωση των ομίλων της Β’ κατηγορίας από την ΕΠΣ Αιτωλ/νίας διαπιστώσαμε την «σοβαρότητα» και την «αξιοπιστία» που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα.

Διερωτόμαστε ποια επιτροπή και με ποια κριτήρια διαμορφώνει τους ομίλους χωρίς να γνωρίζει την γεωγραφία του νομού μας και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των περιοχών της.

Λυπούμαστε πολύ για την άνιση μεταχείριση των ομάδων μας και σας ενημερώνουμε ότι σε αυτή την παρωδία δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε (με την μη συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα). Με τους κόπους και το υστέρημα ΟΛΩΝ μας που κρατούμε ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παίζει κανείς.

ΥΓ. Καλούμε την διοίκηση της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ να λάβει ΑΜΕΣΑ θέση στο ζήτημα.”

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button